Brembo na veletrhu AUTOPROMOTEC 2015

25. května 2015, 10:27

Brembo debutovalo na AUTOPROMOTEC 2015 s novými produkty brzdných systémů.

Brembo na 26-tém veletrhu Autopromotec představilo nové produkty jako například systém chlazení brzd PVT Plus, nejnovější přírůstek do řady technologií pro chlazení brzdového kotouče.

Pilíře na brdovém disku PVT Plus (přibližné 30-40 pilířů v závislosti na průměru disku) mají ve srovnání s předchozími modely podlouhlejší tvar, který zvyšuje odolnost proti tepelným trhlinám až o 30% a zajišťuje delší životnost disku. Stejně tak se díky zlepšenému proudění vzduchu snížila provozní teplota až o 30%, což umožňuje delší životnost i pro brzdové destičky. Další výhodou je snížení hmotnosti disku až o 10%, což snižuje spotřebu paliva a s tím spojených emisí. Zároveň to také zvyšuje výkon, jízdní komfort a manipulaci s vozem.

Brembo také představilo svou řadu prémiových brzdových kapalin, rozdělenou do 4 kategorií tak, aby vyhovovaly potřebám všech typů vozidel.

Brembo Premium Brake Fluid DOT 4: vhodná pro všechna vozidla s ABS.  Ve srovnání se stávajícími standardy má vyšší teplotu varu a nižší viskozitu.

Brembo Premium Brake Fluid DOT 4 LV: doporučená pro vozidla s elektronickými řídicími systémy nejnovější generace (ABS, ESP, ASR, TCS, EBD atd.). Má velice nízkou viskozitu.

Brembo Premium Brake Fluid DOT 5.1: s vlastnostmi, jako je odolnost vůči vysokým teplotám a vynikající hodnota viskozity, je doporučována pro vozidla s vysokým výkonem.

Brembo Premium Brzdová kapalina LHM PSA: doporučená pro vozidla, která jsou povinna používat výrobky se specifikací PSA B71 2710. Na rozdíl od svých předchůdců, je tato kapalina minerální a je určena nejen pro brzdové okruhy, ale také pro odpružení a systémy řízení.

Související články

Brembo představuje nový brzdový systém
Brembo představuje nový brzdový systém

Společnost Brembo představila 3. března 2015 na mezinárodním autosalonu v Ženevě svůj nový brzdový systém, schopný překonat i sílu nového Ferrari 488 GTB. Brembo dodala kompletní brzdový systém pro nový 8-válcový motor vyvinutý společností Ferrari. Tento systém je navržen nejen pro zajištění optimálního výkonu na závodní dráze, ale i pro běžné silniční použití.  Špičkový výkon […]

Nové lehčí brzdové kotouče Brembo (+video)
Nové lehčí brzdové kotouče Brembo (+video)

Firma Brembo vytvořila nové kotoučové brzdy lehčí o 10 až 15% než běžné produkty. Projekt je výsledkem spolupráce s Daimler AG. Výhodou má být snížení spotřeby paliva, a tím i snížení dopadu na životní prostředí. Firma Brembo ve spolupráci s Daimler vyvinula zcela novou technologii na výrobu brzdových kotoučů. Partnerský projekt umožňuje uvedení na trh […]

BREMBO posiluje v digitálním světě: 1 mil. fanoušků na Facebooku plus nové webové stránky
BREMBO posiluje v digitálním světě: 1 mil. fanoušků na Facebooku plus nové webové stránky

Úspěch společnosti Brembo na sociálních sítích jako je Facebook potvrzuje pozici Brembo jako jedné z nejoblíbenějších světových značek. Se spuštěním nového webu www.brembo.com společnost opět potvrdila, že přikládá velký význam digitálním technologiím. Světový lídr v oblasti vysoce výkonných brzdových systémů má nyní milion fanoušků na své stránce na Facebooku. Jsou součástí rostoucí globální komunity, která […]

Brembo na IAA 2015
Brembo na IAA 2015

Brembo, světový lídr ve výrobě a designu brzdových systémů pro automobilový průmysl, se zúčastní 66. ročníku Frankfurt Motor Show. Brembo využívá tuto příležitost k oslavě 40. výročí působení firmy, ale také k potvrzení svého partnerství s nejvýznamnějšími výrobci automobilů a k představení svých nejnovějších inovací pro trh OE. Na letošním IAA Brembo odhalí novou řadu […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!