KYB nadále rozvíjí podporu zákazníků

23. listopadu 2020, 15:52

TecDoc katalog byl doplněn o KYB montážní videa všude tam, kde byla k dispozici. Pokud hledáte nějaký díl a je pro něj dostupné montážní video, tak zde bude uvedeno. Videa jsou převážně u těch položek, kde je z nějakých důvodů obtížná montáž. KYB neustále rozšiřuje seznam těchto videí, která jsou též dostupná na kanále YouTube a také na zóně podpory webu KYB.

Montážní videa KYB

KYB Europe také pracuje na přiřazení dalších informací k jednotlivým dílům v katalogu tak, aby vyhledávání a výběr byl co nejspolehlivější. Jordan Day, marketing manager v divizi KYB Europe aftermarket vysvětluje: “Neustále pracujeme na nových řešeních jak usnadnit a podpořit naše zákazníky z řad distributorů a servisů. Zejména jak jim usnadnit práci při výběru správného dílu.”

TecAlliance potvrdila, že si KYB udržela status dodavatele s hodnocením A. Specializovaný tým lidí neustále pracuje tom aby, katalogová data firmy KYB Europe byla neustále aktuální a přesná. Jedině tak budou pro jejich uživatele dobrým pomocníkem při výběru správného dílu. Chcete-li být oceněni jako dodavatel s hodnocením A, musí popisy produktů odpovídat minimálně 99 % standardům TecAlliance. KYB Europe si tento status udržuje již řadu let.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!