Meyle v roce 2020 rozšiřovalo své portfolio o spolehlivá a vysoce účinná řešení

14. prosince 2020, 11:01

I přes pandemii koronaviru rozšířila společnost Meyle v roce 2020 svou nabídku. Mezi novinkami najdeme například brzdové a podvozkové díly, vodní čerpadla nebo různé senzory.

Meyle novinky

Brzdové díly

Aby společnost MEYLE mohla nabídnout brzdové komponenty pro co nejvíce různých vozidel, posílila svou řadu o 140 nových brzdových kotoučů a 100 nových brzdových destiček – velká část z nich je ve kvalitě MEYLE-PD. I v roce 2021 rozšíří svou nabídku o díly MEYLE-ORIGINAL a MEYLE-PD pro nejnovější vozidla.

Ložiska a náboje kol

Dále došlo k rozšíření řady nábojů a ložisek kol MEYLE-ORIGINAL o celkem 100 nových položek. Komponenty jsou vyrobeny z vysoce kvalitní oceli odolné proti korozi a extrémním podmínkám.

Vodní čerpadla

V kategorii motorů rozšířil hamburský výrobce svůj sortiment vodních čerpadel MEYLE HD o pět nových referencí. Odolné mechanické těsnění SiC / SiC má obzvláště vysokou odolnost proti abrazivní kontaminaci a zajišťuje tak delší životnost. S celkovým počtem 25 referencí lze pokrýt téměř 70 milionů vozidel po celém světě. Nezávislé servisy těží nejen z výhod produktu, ale také z prodloužené 4leté záruky a záruky 100.000 mil na všechna vodní čerpadla MEYLE.

Elektrické díly

V letošním roce došlo k obzvláště silnému růstu v elektronickém sektoru: firma MEYLE rozšířila svůj sortiment o celkem 500 dílů. Patří mezi ně senzory MEYLE ORIGINAL-ABS a produktové skupiny z oblasti řízení motoru a spalin, jako jsou snímače polohy klikového a vačkového hřídele, snímače teploty chladicí kapaliny, snímače tlaku v sacím potrubí, snímače tlaku a teploty výfukových plynů a také lambda sondy.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!