Novinka Hella Gutmann Solutions: SLD-Tool

15. října 2015, 9:06

Představujeme Vám novinku v sortimentu HELLA GUTMANN SOLUTIONS- SLD-Tool (Smoke Leak Detection-Tool) – vyvíječ kouřových plynů pro spolehlivou lokalizaci úniků a netěsností.

Tento lehký a kompaktní přístroj bude vaším spolehlivým pomocníkem při vyhledávání netěsností v téměř všech uzavřených systémech vozidla, včetně vnitřního prostoru.

Více informací naleznete v přiloženém souboru PDF, nebo na www.hella.cz

Související články

Novinka Hella Gutmann Solutions: TPM-Tool
Novinka Hella Gutmann Solutions: TPM-Tool

Společnost HELLA vstoupila na český trh s diagnostickými přístroji a dílenským vybavením značky Hella Gutmann Solutions v loňském roce. Aktuálně představuje novinku – přístroj TPM-Tool (obj. číslo 8PD 010 601-921), který je kompaktním, výhodným a výkonným řešením, které dílnám a pneuservisům umožňuje zvládnou systémy kontroly tlaku v pneumatikách veškerých relevantních značek. Snímání tlaku v pneumatikách […]

Novinky v sortimentu BHS
Novinky v sortimentu BHS

Společnost Behr Hella Service představila 144 nových položek v 1.Q roku 2015 v oblasti osobních vozidel, dodávek, truck/bus i zemědělských a stavebních strojů. V sortimentu naleznete i 39 novinek v řadě Alternative, která je vhodná pro opravy starších vozidel s nižší zůstatkovou cenou. Veškeré informace o novinkách naleznete v přiloženém PDF.  

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!