AUTOMOTIVE DIAMONDS odpočítává dny do svátků s adventním kalendářem jako prosincových překvapením

2. prosince 2015, 8:37

Oceněný věrnostní program „automotive Diamonds“ představil online adventní kalendář pro zúčastněné autoservisy nabízející „dárkové překvapení“ pro každý den v prosinci.

Rozsah těchto ‘překvapení’ sahá od přídavných diamantů za zakoupené produkty, či zdarma nabízených technických a reklamních informací, až po vstup do sázkové loterie s hlavní cenou 10.000 diamantů. Tato cena může být také uložena a použita v průběhu celého roku nebo může být ihned vyměněna za fantastickou odměnu, jako je Apple iPad Air.

Od 1. do 24. prosince mohou členové jít na stránku www.automotivediamonds.com a zde kliknout na reklamní banner kalendáře. Poté budou přesměrováni na externí kalendářové webové stránky. Pod každým dnem bude jiné "překvapení" od partnerů automotive diamonds, kteří působí v dané zemi. Toto "překvapení" bude k dispozici od půlnoci do 23:59 tohoto dne; pak se přejde na další den.

Mluvčí automotive Diamonds, pan Bahar Sabet, vysvětluje: “Program dosáhl v roce 2015 zcela nových výšin. Kromě toho, že se stal věrnostním programem roku, jsme dokázali každý měsíc přilákat tisíce nových členů a rozšířili jsme program do dalších zemí. Tato akce je naším poděkováním autoservisům, které nás podpořily svojí věrností v uplynulých 12 měsících.”

Celá akce prosincového překvapení je otevřena pro všechny členy zúčastněné v program automotive Diamonds v těchto zemích: Francie, Španělsko, Velká Británie, Německo a Polsko. Členové z jiných zemí, kde také funguje program automotive Diamonds, totiž Rakousko, Belgie, Česká republika, Nizozemsko, Portugalsko a Rumunsko, mohou vstoupit do sázkové loterie o 10 000 diamantů.

Stačí se tedy přihlásit jako člen na www.automotivediamonds.com a kliknout na banner prosincového překvapení. Tím budete přesměrováni na úvodní stránku, kde se musíte zaregistrovat svým číslem člena automotive Diamonds.

Související články

Program AUTOMOTIVE DIAMONDS nominován na prestižní ocenění za nejlepší věrnostní program
Program AUTOMOTIVE DIAMONDS nominován na prestižní ocenění za nejlepší věrnostní program

„Automotive Diamonds” – věrnostní program pro servisy na nazávislém trhu náhradních dílů, který sjednocuje mnoho výrobců pro aftermarket, byl nominován na prestižní cenu Loyalty Award 2015 v regionu EMEA (Evropa, Střední východ a Afrika). Jako jediný zástupce automobilové branže program "Automotive Diamonds", musel pokořit silnou konkurenci, aby zaujal pozici vedle dobře známých světových značek, jako […]

AUTOMOTIVE DIAMONDS se spouští v ČR aneb Diamantová výzva pro autoservisy
AUTOMOTIVE DIAMONDS se spouští v ČR aneb Diamantová výzva pro autoservisy

Program odměn za loajalitu zákazníků v oblasti rychle rostoucího nezávislého aftermarketu (IAM) ‘Automotive Diamonds’ byl nyní spuštěn v České republice pro značky DENSO, Philips a TRW. Pan Alexander Knorn, manažer komunikace TRW s autoservisy, k tomu řekl: “Toto je významný krok vývoje ‘Automotive Diamonds’ a velká novinka pro autoservisy v České republice. Prostřednictvím tohoto programu mohou být […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!