HELLA GUTMANN SOLUTIONS: Udělejte ze svého PC plnohodnotný diagnostický přístroj

9. prosince 2015, 11:57

Plnou diagnostikou vpřed! Nový a kompletně přepracovaný diagnostický software mega macs PC poskytuje dílnám maximální výkon bez nutnosti investovat do nových přístrojů.

Rozsah výkonu mega macs PC zahrnuje čtení a mazání kódů závad, grafické zobrazování parametrů, testy aktuátorů, základní nastavení, kódování, resetování servisních intervalů a automatické ukládání všech dat o vozidle. Ve spojení s licencí Data Plus rozšíříte výkonové spektrum přístroje mega macs PC a budete mít přístup k tisícům technických dat a informací. Máte pak k dispozici přímo na svém laptopu, tabletu nebo počítači užitečné nápovědy k součástkám, inspekční data, data k ozubeným řemenům, technická data, schémata zapojení, pojistky, hodnoty kontrol součástí systémů, pracovní hodnoty, data výfukových plynů, svolávací akce automobilek a mnoho dalšího.

Funkce v přehledu

  • První plnohodnotný diagnostický software od Hella Gutmann
  • čtení a mazání kódů závad všech řídících jednotek
  • zobrazení parametrů graficky a s popisy (8 parametrů)
  • test aktuátorů
  • resetování servisního intervalu všech systémů
  • kódovaní a základní nastavení všech systémů
  • bezdrátová komunikace
  • rychlá a jednoznačná identifikace vozidla podle VIN
  • techn. data a diagnostika v plném rozsahu v jednom řešení
  • integrovaná schémata zapojení, pojistky/relé, pracovní hodnoty, data k ozubeným řemenům
  • pravidelné aktualizace
  • mnoho dalších funkcí

O jednu starost méně
Velká diagnostická řešeni bývala dříve vždy spojena s investicí do drahého hardware. Mega macs PC Vám nyní poprvé nabízí unikátní neomezené řešeni pro každodenní práci bez nutnosti pořízeni nového přístroje. Software mega macs PC se tak stává doplňkem vašeho stávajícího vybavení servisu nebo perfektním vstupem do profesionálního diagnostického světa Hella Gutmann Solutions. Mega macs PC komunikuje bezdrátově mezi vozidlem a dílenským počítačem s dosahem až 50 metrů. VIN kód vozidla se načte automaticky, záměny nebo nesprávné vstupy jsou tak předem vyloučeny.

Načtené kódy závad a úkony na základních nastaveních a kódovaní se ukládají v „Historii vozidla“ a jsou tak pro vás kdykoliv dostupné i po ukončení prací. Tedy ideální základ pro dlouhodobé udržení zákazníků.

Diagnostika v počítači
Servisy, které budou chtít úspěšně vydělávat peníze, potřebují kromě zkušeností a odborných znalostí především podporu při práci se stále komplexnější a rozsáhlejší automobilovou elektronikou. Mega macs PC je první softwarové řešení od Hella Gutmann Solutions, které z vašeho počítače udělá plnohodnotný diagnostický přistroj – umožňující rychlé servisní úkony a komplexní opravy.

Nastavení snímačů, resetování chybových hodnot nebo vypínání resp. zapínání systémů budete příště moci dělat úplně snadno z vašeho počítače, laptopu nebo tabletu. Instalace a vedení uživatelů jsou velmi snadné a jednoduché. Bezdrátové dotazování a nastavení všech řidicích jednotek lze pomocí mega macs PC provádět stejně bezproblémově jako čtení a mazaní kódů závad nebo resetování servisních intervalů.

Použitím mega macs PC můžete svůj počítač používat bez přídavného hardwaru a přispíváte tak k rychlejšímu prováděni oprav a ke zvyšování obratu svého servisu.

Diagnostika vozidel pro novou generaci dílen a servisů
Softwarové řešeni mega macs PC bylo vyvinuto, aby vám zůstala zachovaná flexibilita bez nutnosti investování do přídavného hardware. Ať už každodenně pracujete raději s počítačem, laptopem nebo tabletem – software mega macs PC odvádí skvělou práci, počínaje přímým příjmem vozidla přes servisní úkony až po hledání závad a opravu a integruje se přitom perfektně do vašich pracovních procesů.

Vždy o krok napřed
Pomoci mega macs PC můžete byt rychlejší a práce pak půjde každý den trochu snaze od ruky. Ať už jde o pouze rychlý servis, při kterém vám mega macs PC dodává všechny důležité technické údaje, nebo se snažíte vystopovat komplexní závadu – pomocí mega macs PC vás počítač přivede rychleji k cíli. Mega macs PC komunikuje se všemi důležitými systémy vozidla a poskytuje vám spolehlivé diagnostické výsledky, jež usnadňují každodenní opravárenské úkony. Výsledky vaší práce lze dokumentovat v „Historii vozidla“ a vytisknout je. Vytváří se tak důvěra u zákazníků. A pokud někdy bude opět vyhlášena některá svolávací akce, budete o tom obratem informováni přístrojem mega macs PC, takže budete opět o krok až dva napřed.

Jasně a zřetelně
Proto, abyste měli při diagnostice vozidel a při hledání závad všechny relevantní hodnoty vždy v zorném poli, poskytuje vám mega macs PC paralelně celkem 8 parametrů s grafikou a hodnotnými přídavnými informacemi.

Připoj a pracuj
Aby všechno od začátku fungovalo bez problémů, nainstaluje se mega macs PC sám pomocí funkce Plug-and-Play zcela jednoduše a bez náročných zprovozňování či aktivaci. Můžete se pustit přímo do práce a využít všechny výhody, jež mega macs PC nabízí.

Se vším všudy
Spolu s mega macs PC dostanete 12 měsíců bezplatné aktualizace. Potom se fakturuje domluvená stálá cena za minimálně dvě obsáhlé softwarové aktualizace ročně. Cenově výhodná přídavná varianta Data Plus vám umožňuje neomezený přistup ke všem relevantním technickým datům tykajícím se více než 35.000 automobilových modelů z naší obrovské diagnostické databáze – včetně plnících množství, dat k ozubeným řemenům, pracovních hodnot a hodnotné nápovědy k opravám.

Prodejní partner společnosti Hella Gutmann vám rád poskytne potřebné informace o výhodách a možnostech softwaru mega macs PC.

Technická data

Související články

Sortiment HELLA GUTMANN SOLUTIONS
Sortiment HELLA GUTMANN SOLUTIONS

Společnost Hella Gutmann Solutions GmbH s přibližně 400 zaměstnanci a hlavním sídlem v Ihringenu/Breisachu patří ke skupině Hella Gutmann, která vznikla v roce 2008 v rámci joint venture mezi společností HELLA KGaA Hueck & Co. a diagnostickým specialistou Gutmann Messtechnik. Do nové společnosti bylo převedeno víc než 25 let zkušeností a speciálního know-how z vývoje […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!