HELLA GUTMANN SOLUTIONS: SLD-Tool

9. prosince 2015, 12:46

Vyvíječ kouřových plynů pro spolehlivou lokalizaci úniků a netěsností.

Spolehlivě proti únikům a netěsnostem

  • nízká hmotnost pro snadnou manipulaci 
  • robustní pouzdro, vhodné pro dílenské použití
  • přesný díky použití kontrastních prostředků
  • dobře čitelný ukazatel vakua a tlaku
  • mobilně použitelný
  • vyhovující požadavkům OE
  • průtokoměr ke zjištění únikového množství
  • regulovatelné množství kouře
  • testovací režim bez přívodu kouře
  • rozsáhlé příslušenství a mnoho dalších

Na úniky pořádně – zaútočte kouřem
Ať už se jedná o netěsnosti v některém z mnoha uzavřených systémů vozidla nebo o těžko lokalizovatelné pískání ve vnitřním prostoru vozidla – zjišťování úniků stojí čas, peníze a spoustu nervů. Zdlouhavé a často neúspěšné hledání příčin přitom zákazníkům nelze účtovat buď vůbec, nebo jen částečně.

Vyvíječ kouřových plynů „SLD-Tool“ (Smoke Leak Detection-Tool) je vaším spolehlivým pomocníkem při vyhledávání netěsností v téměř všech uzavřených systémech vozidla včetně vnitřního prostoru. Rozprašovanému speciálnímu oleji UltraTraceUV® je přidána UV kontrastní látka. Netěsnost tak lze obratem ruky označit a identifikovat. Váš pracovní čas se tak sníží na minimum. Potěší to vaše zákazníky i váš obrat.

Prozíravý pomocník
Přístroj Smoke Leak Detection-Tool je příruční a lehký vyvíječ kouřových plynů pro vyhledání úniků a netěsností na vozidle. Díky své kompaktní konstrukci lze přístroj SLD-Tool také bez problémů použít ve vnitřním prostoru vozidla. Přístroj je přitom napájen přímo z autobaterie. Široká oblast použití Pomocí zařízení SLD-Tool lze zjistit následující úniky:

  • systém sání a odvodu výfukových plynů (sběrné potrubí, vedení vzduchu, systém výfukových plynů, systém trubodmychadla, mezichladič plnicího vzduchu, recirkulace spalin EGR) 
  • podtlakové systémy, např. řízení klimatizací a systémy topení 
  • úniky v oblasti systému s aktivním uhlím a palivového systému 
  • netěsnosti v systému chladicí a ostřikovací vody
  • detekce hlučnosti větru a místa pronikání vody ve vozidle

Relevantní hodnoty vždy v zorném poli
Pomocí integrovaného průtokoměru se identifikuje velikost úniku a zobrazuje se přímo na přístroji. Zařízení SLD-Tool je navíc vybaveno manometrem s pozitivní a negativní stupnicí.

Kvalitní topné těleso
K vytvoření kouře využívá patentovaného roztoku UltraTraceUV® v kombinaci s žhavící svíčkou s pokročilým mikroprocesorovým řízením. Na rozdíl od topných zařízení používajících spotřební knoty zde není nutná výměna. Takto se šetří peníze.

Díky kouři přijdete lépe celé věci na kloub
Zařízení SLD-Tool dodává vždy optimální a konstantní množství kouře, které se přidáním stlačeného vzduchu se vstupním tlakem 0,032 bar přivádí do zkoušených systémů. Přívod vzduchu je vhodný pro všechny systémy a je již schválen mnohými výrobci.

Rozsáhlé příslušenství
Počínaje UV kontrastním prostředkem přes připojovací čepičky, difuzéry a nástroje na ventily až po adaptéry pro všechny relevantní značky vozidel máme pro vás připraveno mnoho různých součástí příslušenství. Všechny informace týkající se vyvíječe kouřových plynů SLD-Tool naleznete na adrese www.hella-gutmann.com a u vašeho prodejního partnera Hella Gutmann.

Související články

Sortiment HELLA GUTMANN SOLUTIONS
Sortiment HELLA GUTMANN SOLUTIONS

Společnost Hella Gutmann Solutions GmbH s přibližně 400 zaměstnanci a hlavním sídlem v Ihringenu/Breisachu patří ke skupině Hella Gutmann, která vznikla v roce 2008 v rámci joint venture mezi společností HELLA KGaA Hueck & Co. a diagnostickým specialistou Gutmann Messtechnik. Do nové společnosti bylo převedeno víc než 25 let zkušeností a speciálního know-how z vývoje […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!