Unipetrol konsoliduje aktivity na Slovensku

4. ledna 2016, 9:11

Skupina Unipetrol konsoliduje své aktivity na slovenském trhu a rozhodla se sloučit společnosti UNIPETROL SLOVENSKO s.r.o. a MOGUL SLOVAKIA, s.r.o.

Nástupnickou společností, která bude zastřešovat velkoobchodní distribuci paliv a prodej olejů a maziv značek MOGUL a PARAMO na slovenském trhu, bude společnost UNIPETROL SLOVENSKO s.r.o. Změna povede k efektivnější koordinaci firemních aktivit a měla by přispět k posílení pozice na důležitém exportním trhu.
 
"Unipetrol dlouhodobě patří mezi největší velkoobchodní distributory paliv na slovenském trhu. V loňském roce Unipetrol Slovensko dosáhl tržeb 621 milionů Eur a zařadil se tak mezi 50 největších firem Slovenska. Spojení se společností Mogul Slovakia posílí značku Unipetrol na místním trhu a pomůže dalšímu rozvoji našich podnikatelských aktivit,“ říká Marek Świtajewski, předseda představenstva a generální ředitel společnosti Unipetrol.
 
Společnost MOGUL SLOVAKIA, s.r.o., byla založena v roce 1997 a několika stovkám klientů distribuuje široký sortiment olejů a maziv značek MOGUL a PARAMO. Společnost UNIPETROL SLOVENSKO s.r.o. zajišťuje velkoobchodní prodej paliv a je jejich největším dovozcem na slovenský trh.

Související články

Paramo investovalo do výroby procesních olejů
Paramo investovalo do výroby procesních olejů

Paramo dokončilo modernizaci výrobní jednotky, kterou používá pro produkci procesních olejů. Nová technologie odpovídá přísným požadavkům na kvalitu a ekologii. Společnost do jednotky investovala 18,4 milionů korun a očekává snížení nákladů na energie a zvýšení produkce. Paramo patří mezi největší producenty procesních olejů v České republice. „V loňském roce Paramo vyprodukovalo více než 13 tisíc […]

Která značka je na trhu motorových olejů nejznámější?
Která značka je na trhu motorových olejů nejznámější?

Až dvě třetiny českých motoristů si v souvislosti s termínem „motorový olej“ spontánně vybaví značku MOGUL. Řidiči MOGUL považují za produkt s výbornými vlastnostmi, který je doporučovaný profesionálními závodníky. Jeho vysoké oblibě také nahrává dobrá dostupnost na trhu. Tyto údaje vyplývají z výzkumu mezi uživateli motorových olejů, který realizovala společnost GFK. „Jak průzkum ukázal, při […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!