V-Line: Nejúspěšnější sortiment zapalovacích svíček všech dob

5. května 2016, 15:18

V-Line je přizpůsobena trhu a je mimořádně praktická – jedinečný recept na úspěch. Od zavedení v roce 1991 prodal NGK více než 300 milionů zapalovacích svíček z tohoto sortimentu.

Optimální zapalovací svíčky s vysokým pokrytím trhu
Pravidelně se V-Line přizpůsobuje stavu vozového parku. Dnes zahrnuje 45 typů zapalovacích svíček a nabízí vždy optimální zapalovací svíčky pro více než 6 tisíce aplikací ve vozidlech – to odpovídá pokrytí trhu přibližně 90 procent. Díky systému zkrácených objednacích čísel používanému u NGK lze správnou zapalovací svíčku pro automobil vyhledat a objednat mimořádně rychle.

Technika, která mluví sama za sebe
Tři čtvrtiny sortimentu pochází z prvovýbavy. V-Line zahrnuje vedle standardních zapalovacích svíček také platinové zapalovací svíčky nebo dvojité platinové zapalovací svíčky. 22 typů V-Line má k dispozici patentovaný zářez ve tvaru V ve středové elektrodě, což prokazatelně optimalizuje spalování.

Tak garantují zapalovací svíčky V-Line dílnám nejen nejefektivnější práci, ale poskytují také díky vyšší bezpečnosti zážehu a lepším využitím motoru značný příspěvek k ochraně životního prostředí.

Sortiment ve zkratce:
   – Pokrytí trhu vyšší než 90%
   – Osvědčený systém zkrácených objednacích čísel garantuje rychlé vyhledání vhodného typu a jednoduché objednání
   – Řada typů se vzácnými kovy a s patentovaným zářezem ve tvaru V
   – Nejvyšší bezpečnost zážehu, ekologické spalování

Související články

Jak rozlousknete kód NGK
Jak rozlousknete kód NGK

Pravděpodobně jste se již ptali, co znamenají kombinace písmen a číslic na balení zapalovacích svíček NGK. My Vám s tím za pomoci NGK pomůžeme. Na každé zapalovací svíčce NGK udaná kombinace z písmen a čísel je nejen typovým označení, ale hlavně logickým vzorcem obsahujícím důležité podrobné informace o funkci zapalovací svíčky. Tímto vzorcem standardizoval NGK […]

NGK Spark Plug Europe uvádí na trh sedm nových zapalovacích svíček
NGK Spark Plug Europe uvádí na trh sedm nových zapalovacích svíček

NGK Spark Plug Europe nově nabízí nezávislým distributorům sedm svíček, jako ideální náhradu za originální zapalovací svíčky používané v autech jako BMW, Honda, Jaguar a Ford. U čtyř z těchto zapalovacích svíček je NGK dokonce jediným dodavatelem jak pro OE tak pro Aftermarket. Všechny nové zapalovací svíčky mají střední elektrodu s iridiovou nebo platinovou špičkou, […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!