Javier Rodrigo byl oceněn jako profesionál roku v oblasti aftermarketu

3. června 2016, 7:25

Pan Javier Rodrigo, TRW Aftermarket’s Director Parts & Services Europe, byl oceněn jako „Aftermarket Professional of the Year“ (profesionál roku v oblasti aftermarketu) přední evropskou skupinou velkoobchodů Autodistribution International (ADI). Tato zpráva dále posiluje postavení společnosti TRW Aftermarket jako předního dodavatele dílů a systémů „Corner Module“ a oceňuje její postavení v rámci celosvětového nezávislého trhu s náhradními díly.

Ocenění předal Javieru Rodrigovi 20. dubna pan Thomas Vollmar, prezident ADI, na summitu ADI, který se konal v Konferenčním centru Lamot v Mechelenu v Belgii.

Thomas Vollmar při té příležitosti poznamenal: „Jsem nesmírně rád, že mohu Javierovi předat toto zasloužené ocenění. Jde o výraz poděkování za mnoho let tvrdé práce, jeho sympatické a přátelské vystupování a také za jeho obchodní profesionalitu. Hlasování, kterého se účastnili dodavatelé ADI a účastníci setkání, díky tomuto ocenění vyzdvihlo Javierovo mimořádné populární postavení v komunitě trhu s náhradními díly. Ocenění odráží také respekt k jeho celému týmu a ukazuje velkou úctu, kterou má značka TRW a její obchody v celé Evropě."

Javier Rodrigo dodal: „Toto ocenění je vrcholem mých 23 letech v oblasti podnikání. Jsem nesmírně hrdý na toto udělené prestižní ocenění, které jsem získal jménem mého celého týmu. Připisuji svůj profesní růst jejich neúnavnému odhodlání, loajalitě a integritě. Můj tým stál vedle mne v partnerském vztahu, který byl završen tímto oceněním, které ještě dále přispěje k jeho posílení a udržování."

Na této akci bylo rovněž předáno ocenění Dodavatel roku pro ADI, kde se TRW Aftermarket účastní již od roku 2003. Letošní cena byla předána společnosti Nissens.

Hnací sílu v globální distribuci dílů u ADI vytváří 22 partnerů působících ve více než 33 zemích. S 500 distributory z více než 2500 distribučních prodejen dodává společnost ADI svým partnerům autopříslušenství pro profesionální servisní pracovníky s kompletním sortimentem dílů, výrobků, nástrojů a zařízení spolu s komplexním portfoliem služeb. Mezi tyto služby patří technická podpora, jako jsou školení a technická hotline. Stále větší podíl má také technické poradenství a pomoc servisních pracovníků v důsledku rychlého technického vývoje motorových vozidel.

Související články

TRW aftermarket obdržela ocenění Volvo cars quality excellence award 2015
TRW aftermarket obdržela ocenění Volvo cars quality excellence award 2015

Hlavní výrobní závod pro repasování společnosti TRW Aftermarket ve Frýdlantu v České republice získal ocenění Volvo Cars Quality Excellence (VQE) award pro rok 2015. Tato cena je udělována za vynikající výsledky v oblasti bezpečnosti, procesů zajištění kvality, zaměření na zákazníky a environmentální integrity. Tato zpráva podporuje pozici společnosti TRW Aftermarket jako předního dodavatele dílů typu […]

Firma ZF TRW vyrobila již miliardu brzdových třmenů typu Colette
Firma ZF TRW vyrobila již miliardu brzdových třmenů typu Colette

Divize aktivních a pasivních bezpečnostních systémů ZF TRW oslavuje vyjímečnou událost v historii firmy, vyrobení miliardy kusů brzdového třmene typu Colette. „Podařil se nám mimořádný úspěch v oblasti vývoje brzdových systémů, protože jsme dosáhli na číslo jedné miliardy vyrobených brzdových třmenů typu Colette. Žádný z jiných projektů týkajících se kotoučových brzdových systémů se nesetkal s […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!