TRW aftermarket obdržela ocenění Volvo cars quality excellence award 2015

14. dubna 2016, 15:53

Hlavní výrobní závod pro repasování společnosti TRW Aftermarket ve Frýdlantu v České republice získal ocenění Volvo Cars Quality Excellence (VQE) award pro rok 2015. Tato cena je udělována za vynikající výsledky v oblasti bezpečnosti, procesů zajištění kvality, zaměření na zákazníky a environmentální integrity. Tato zpráva podporuje pozici společnosti TRW Aftermarket jako předního dodavatele dílů typu Corner Module (brzdy, řízení a zavěšení) a dalších systémů na celosvětový trh náhradních dílů.

Společnost Volvo hodnotí výkony svých dodavatelů v následujících oblastech: systémové schopnosti; výrobní procesy; trvalé výkonové schopnosti; zavádění nových metod; neustálé zlepšování a spokojenost zákazníků.
 
Ocenění bylo předáno 28. ledna 2016 panu Alessandro Lattarulo, Senior Sales Manager VMS, Parts & Service Europe, a paní Gabriele Procházkové, Programme Leader, TRW Frýdlant, panem Lars Nyborg, Senior Vice President Purchasing & Manufacturing, Volvo Cars, v rámci ceremonie ve švédském Gothenburgu.
 
Pan Jiří Horvath, Senior Manager Operations, Remanufacturing Group (RMG), Parts & Service Europe, to komentoval: "Klíčovou hnací silou našeho úspěchu je schopnost dodávat repasované díly Volvo jako nové. Dodávané produkty jsou testovány podle stejných specifikací jako nové díly a jsou dodávány s rovnocennou zárukou a s vysokým standardem poprodejní podpory.
 
Obrovským úspěchem je, že jsme byli oceněni tímto způsobem ze strany společnosti Volvo Cars. Jsme nesmírně hrdí na toto ocenění, které odráží naše odhodlání a tvrdou práci celého týmu Global Parts & Service.”

Obrázek: Předávání ocenění

Zleva doprava: Alessandro Lattarulo, Senior Sales Manager VMS Europe, Lars Nyborg, Vice President Supplier Quality Management Purchasing and Manufacturing, Volvo Cars a Gabriela Procházková, Programme Leader, TRW Frýdlant.

Související články

Vylepšená verze internetových stránek TRW
Vylepšená verze internetových stránek TRW

TRW Aftermarket zavádí na základě hloubkového průzkumu trhu pro zlepšení pohodlí uživatelů novou a vylepšenou verzi svých internetových stránek: www.trwaftermarket.com. Tento vývoj podporuje cíl společnosti stát se digitální jedničkou ve svém oboru a zdůraznit svoji pozici předního dodavatele dílů typu Corner Module a systémů na globální trh s náhradními díly. Vylepšená navigace a rozšířené funkce, […]

TRW představuje funkce a výhody elektrické parkovací brzdy
TRW představuje funkce a výhody elektrické parkovací brzdy

Firma ZF TRW nedávno ohlásila výrobu své šedesátimilionté parkovací brzdy (EPB), namontované přímo na brzdovém třmenu. Tato událost zdůrazňuje úspěch ZF TRW ve výrobě dnes již páté generace EPB. ZF TRW v roce 2001 jako první uvedla na trh systém EPB. Zpočátku nalezl uplatnění u takových značek jako Lancia, Audi a VW, posléze se objevil […]

Firma ZF TRW vyrobila již miliardu brzdových třmenů typu Colette
Firma ZF TRW vyrobila již miliardu brzdových třmenů typu Colette

Divize aktivních a pasivních bezpečnostních systémů ZF TRW oslavuje vyjímečnou událost v historii firmy, vyrobení miliardy kusů brzdového třmene typu Colette. „Podařil se nám mimořádný úspěch v oblasti vývoje brzdových systémů, protože jsme dosáhli na číslo jedné miliardy vyrobených brzdových třmenů typu Colette. Žádný z jiných projektů týkajících se kotoučových brzdových systémů se nesetkal s […]

Javier Rodrigo byl oceněn jako profesionál roku v oblasti aftermarketu
Javier Rodrigo byl oceněn jako profesionál roku v oblasti aftermarketu

Pan Javier Rodrigo, TRW Aftermarket’s Director Parts & Services Europe, byl oceněn jako „Aftermarket Professional of the Year“ (profesionál roku v oblasti aftermarketu) přední evropskou skupinou velkoobchodů Autodistribution International (ADI). Tato zpráva dále posiluje postavení společnosti TRW Aftermarket jako předního dodavatele dílů a systémů „Corner Module“ a oceňuje její postavení v rámci celosvětového nezávislého trhu […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!