Zařízení pro snadnou výměnu oleje v převodovce

4. dubna 2022, 15:48

Hamburský výrobce MEYLE představuje nové plnicí zařízení převodového oleje a odpovídající sadu adaptérů pro výměnu oleje ve všech typech převodovek. Praktické zařízení nabízí 12,5litrovou nádrž na olej a možnost volby mezi ručním čerpáním nebo připojení stlačeného vzduchu, což usnadňuje a zkracuje výměnu oleje u široké škály vozidel.

MEYLE nové plnicí zařízení převodového oleje

Inženýři MEYLE se vždy snaží usnadnit každodenní život v autodílně a zkrátit časovou náročnost oprav. Z tohoto důvodu nabízí nové plnicí zařízení MEYLE výhodu v podobě 12,5litrové nádrže na olej. Díky tomuto relativně velkému objemu oleje lze snadno zvládnout všechny typy vozidel najednou bez přerušení procesu plnění.

Další výhodou plnicího zařízení převodového oleje MEYLE je integrovaná přípojka stlačeného vzduchu. Plnicí zařízení tak lze připojit ke vzduchovému kompresoru, což umožňuje ještě snadnější výměnu oleje. Redukční ventil a manometr na horní straně zařízení pomáhají udržovat tlak při výměně oleje na ideální úrovni. Toto připojení stlačeného vzduchu znamená nejen méně fyzické práce, ale také rychlejší výměnu oleje.

Obsluha plnicího zařízení převodového oleje MEYLE

Vzhledem k tomu, že plnicí zařízení nabízí také běžnou rukojeť, lze výměnu oleje snadno provést i v případě, že na místě vzduchový kompresor není k dispozici.

Díky sadě adaptérů se plnicí zařízení hodí pro všechny druhy převodovek (automatické i manuální), diferenciály, převodové skříně nebo systémy řízení. MEYLE nabízí také servisní sady pro automatické převodovky MEYLE-ORIGINAL, které pokrývají více než 10.000 aplikací vozidel všech běžných výrobců převodovek a obsahují všechny komponenty potřebné pro výměnu oleje, jako jsou filtry, těsnění, šrouby, vypouštěcí nebo sací šrouby, magnety a odpovídající objem ATF.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!