Společnost Castrol uvádí na aftermarket převodové oleje pro elektromobily

2. května 2022, 8:30

Společnost Castrol uvedla na trh převodové oleje Castrol ON EV pro elektromobily určené speciálně pro autorizované servisní střediska a nezávislé autoservisy certifikované pro práci elektromobily. Tyto dva nové produkty, které jsou k dispozici v pětilitrových baleních ve variantách D1 a D2, jsou vhodné pro širokou škálu elektromobilů, přispívají k delší životnosti pohonného ústrojí a prodlužují dojezd elektromobilů na jedno nabití.

převodové oleje Castrol ON EV D1

Převodový olej Castrol ON EV je součástí širší řady pokročilých kapalin Castrol ON pro elektrická vozidla. Sortiment zahrnuje převodové oleje, chladicí kapaliny a maziva, které přispívají k rozšíření elektromobilů tím, že zvyšují jejich dojezd, urychlují nabíjení a prodlužují životnost.

„S tím, jak se na trhu objevuje stále více elektrických vozidel, nás výrobci OEM častěji žádají, abychom pro jejich partnerské servisy, které provádějí průběžné opravy a údržbu, dodávali vyspělou převodovou kapalinu pro elektrická vozidla. Přestože tyto kapaliny představují pro některé elektromobily „doživotní“ náplň, mohou v některých případech autoservisy potřebovat takový náhradní produkt,“ komentuje Patrick Bauer, vedoucí technolog společnosti Castrol PD Driveline & EV Fluids.

převodové oleje Castrol ON EV D2

Kapaliny Castrol ON pro elektromobily jsou certifikovány jako uhlíkově neutrální. Uvedení produktů Castrol ON na trh je v souladu se strategií společnosti PATH360, jejímž cílem je zajistit udržitelnější budoucnost snížením množství odpadu, emisí uhlíku a zlepšením kvality života. Společnost Castrol investuje do vývoje produktů, které podporují celosvětový přechod na obnovitelné zdroje energie a širší zavádění e-mobility.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!