Společnost SWAG představuje novou kampaň zaměřenou na kapaliny a chemikálie

24. července 2023, 15:33

Společnost SWAG si uvědomuje, jak je důležité mít k dispozici správné kapaliny a chemikálie, aby se vozidla udržovala funkční a spolehlivá. Její nejnovější kampaň proto zdůrazňuje pozici renomované značky bilstein group jako The Best Choice for Lubricants and Chemicals (Nejlepší volba pro maziva a chemikálie).

SWAG Lubricants

Kampaň společnosti SWAG Lubricants, vedená týmem produktového marketingu (osobní vozy), upozorňuje na komplexní a vysoce kvalitní řadu kapalin a chemikálií, které pokrývají současná nejoblíbenější evropská vozidla na silnicích – slogan kampaně “Running Smothly“ (v překladu = hladký chod) dokonale vystihuje pozitivní účinky těchto produktů na chod vozidla.

Společnost SWAG, která v roce 2022 prošla zásadní proměnou značky a uvedla na trh řadu VITAL Lines, má velmi pestrou nabídku kapalin. Rozsáhlý katalog obsahuje vše od brzdových kapalin a nemrznoucích směsí až po motorové, převodové a hydraulické oleje. K dispozici jsou také specializované produkty jako AdBlue a ATF Service Kit.

Všechny kapaliny SWAG jsou navíc špičkovou alternativou originálu – přesně odpovídají specifikaci OE, což je zajištěno přísnými testovacími postupy u všech výrobků. Výroba probíhá v Německu a dalších evropských zemích a všechny kapaliny jsou přizpůsobeny specifickým požadavkům jednotlivých výrobců vozidel (nejsou univerzální).

Nová kampaň zdůrazňuje všechny tyto výhody a ještě více – prostřednictvím různých marketingových materiálů včetně letáku a podrobného „kapesního průvodce“, který obsahuje důležité informace o klíčových kapalinách a chemikáliích v nabídce, a ukazuje, proč by zákazníci měli důvěřovat společnosti SWAG.

Skupina bilstein také spouští v rámci zavedeného online katalogu Partsfinder novou funkci fluidfinder: ta je nedílnou součástí nabídky společnosti SWAG a s pravidelně se rozšiřujícím sortimentem usnadňuje vyhledávání produktů jako nikdy předtím.

SWAG v průběhu kampaně upozorňuje na „cestu k udržitelnosti“ skupiny bilstein. Jako inovativní společnost s dlouholetou tradicí je odhodlána zajistit blaho i pro příští generace.

Z tohoto důvodu klade společnost febi velký důraz na výrobu kapalin s ohledem na životní prostředí a zároveň se snaží o jejich vylepšení. Všechny produkty mají ekonomicky úsporné obaly. Jsou baleny do recyklovatelných, nepropustných polyethylenových lahví, které jsou opatřeny vysoce kvalitním obsahem, etiketami s jasnou identifikací výrobku a barevným značením, zatímco zapuštěné rukojeti a průhledný proužek pro kontrolu hladiny zvyšují praktičnost pro uživatele.

Navíc se febi spoléhá pouze na společnosti s neutrální výrobou CO2, takže 100 % olejů je šetrných k životnímu prostředí a snižuje emise.

SWAG Lubricants

Vedle širokého výběru kapalin a chemikálií má společnost SWAG také rozsáhlou nabídku řešení pro opravy evropských vozidel, která obsahuje více než 25.000 položek pro více než 80 výrobců vozidel. Více informací o kapalinách SWAG a o značce obecně naleznete na webových stránkách www.swag.de.

Ferdinand Bilstein spojuje známé značky výrobků febi, SWAG a Blue Print pod hlavičkou skupiny bilstein. Skupina bilstein nabízí dohromady více než 63 000 různých náhradních dílů pro profesionální opravy vozidel. Mezinárodně působící skupina společností dodává své výrobky do více než 170 zemí. Další informace naleznete na adrese: www.bilsteingroup.com.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!