10. ročník Dne autodiagnostiky je za námi

4. prosince 2017, 22:52

V pátek 1. prosince se uskutečnil jubilejní 10. ročník Česko-slovenské konference o autodiagnostice a emisní legislativě. Přinášíme Vám pár postřehů a několik fotografií z této vydařené akce.

Dopolední odborný program byl zaměřen na konkrétní diagnostické případy osobních a také nákladních aut. Celou akci za pořádající firmu MOTOR expert, s.r.o. zahájil pan Štefan Kanovský. Poté se na pódiu postupně vystřídali zkušení diagnostici.

Jako první začal se svou přednáškou Ing. Jiří Blecha ze společnosti AUTODIAGNOSTIKA KLOC, s.r.o., kterého vystřídal Ing. Štěpán Jičínský ze firmy Bosch. Oba popsali několik zajímavých diagnostických případů. Dopolední blok zakončil Ing. Andrej Haring ze společnosti TRUCK CONSULT, který přednášel o sériové diagnostice nákladních automobilů.

Během pauz mezi jednotlivými příspěvky se účastníci konference mohli seznámit s nabídkami partnerů akce a také si prohlédnout věcné ceny do tomboly.

Po obědové přestávce se diagnostikou motocyklů zabýval Miroslav Rollinger z Integrované střední školy automobilové Brno. Poté již přišly na řadu otázky týkající se problematiky měření emisí. S novinkami z této oblasti postupně vystoupili Ing. Pavel Štěrba ze společnosti TÜV SÜD Czech a Mgr. Milena Machalová z Ministerstva dopravy ČR. Odborné dopoledne pak zakončili hosté ze Slovenska – Ing. Peter Lenďák, PhD. a Ing. Michal Varšava.

Po bohatém rautu pokračovala neformální část akce, která začala losováním vstupenek o hodnotné ceny. Setkání dále pokračovalo až do pozdních večerních hodin, kdy se o zábavu starala country kapela Šediváci.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Pavel Kloc - Autodiagnostik, 5. prosince 2017, 7:52 0 0

Děkujeme Vám za Vaši mediální účast a hezkou mini reportáž :)
Dobrá práce :)

Odpověď