Startéry a alternátory DRI u firmy APM Automotive

9. února 2011, 0:00

Nebývale širokou nabídku repasovaných startérů a alternátorů pro všechny osobní a užitkové vozy navíc za velmi výhodné ceny nabízí dánská firma DRI A/S, nový přírůstek v portfoliu dodavatelů společnosti APM Automotive.

Výrobky DRI se přitom svou kvalitou vyrovnají konkurenčním značkám jako VALEO či BOSCH (rovněž v sortimentu APM Automotive).

Startéry/alternátory značky DRI na český trh dodává exkluzivně pouze APM Automotive, přičemž nabízí kompletní sortiment značky. Ten zahrnuje celkem cca 4500 různých alternátorů a startérů většinou pro osobní a užitkové automobily všech značek. Více než 500 položek je určeno pro všechny nákladní vozy a pro většinu zemědělských strojů (od malých manipulátorů Bobcat přes traktory Zetor, New Holland či Case až po kombajny Class Lexion). Několik aplikací je určeno také pro lodě. Celý výrobní program značky DRI A/S je zahrnutý v papírovém katalogu (v češtině pod obj. č. 6675501) nebo v elektronickém vyhledávacím katalogu APM Cat – http://cat.apm.cz.

Ve kdyňském centrálním skladu APM bude trvale k dispozici zhruba šest stovek nejběžnějších položek. Díly, které nejsou skladem, je možné objednat s termínem dodání zhruba do týdne, možné jsou i expresy s poplatkem dle tarifů dopravních společností. Vratné zálohové díly by se měly vracet v obalu DRI, kompletní (včetně úchytů) a nepoškozené z důvodu přehřátí. Ulomený kryt není důvod k odmítnutí starého dílu, ale může dojít ke snížení zálohy.

O firmě: DRI A/S je jedna z obchodních značek největšího specialisty na repasování starých dílů, celosvětově uznávané firmy LUCAS (další značky jsou LUCAS a ELSTOCK). Firma se sídlem v Dánku má více než 20tiletou zkušenost s repasováním alternátorů a startérů a má v tomto odvětví nepřekonatelnou šíři sortimentu. Všechny výrobky jsou repasovány podle nejpřísnějších kritérií na kvalitu a splňují normy ISO 9001:2000 a 14001:2004. Jeden výrobní závod DRI je i na Slovensku (původně Eurostart, od roku 2005 DRI Slovakia, s.r.o., Pezinok). Mimo alternátorů a startérů se DRI zaměřuje na repasování kompresorů klimatizací, brzdových třmenů, servopump a kompletních řízení jak pro osobní, užitková a nákladní auta, tak pro zemědělské stroje a lodě. Svojí nabídkou pokrývá téměř 100% vozového parku po celém světě. Značka DRI je známá hlavně v severní a střední Evropě, kde má zastoupení snad ve všech zemích. Pro Českou republiku má exkluzivní zastoupení alternátorů a startérů značky DRI společnost APM Automotive.

Více na apm.cz.

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!