Novinka u APM: Stěrače VALEO First

4. ledna 2013, 0:00

Ve snaze nabídnout také majitelům starších vozů špičkové stěrače VALEO nahrazuje APM Automotive řadu klasických stěračů VALEO Compact zcela novou řadou VALEO First. Ta se vyznačuje především řadou konstrukčních vylepšení a zajímavou cenou při zachování prvotřídní kvality.

Výhodou je rovněž balení po jednom kuse, takže spotřebitel může kombinovat různé délky stěračů, přičemž sortiment pohodlně pokrývá celou šíři evropského parku vozidel osazených standardními ramínkovými stěrači. K dispozici je celkem deset různých typů v délkách od 350 do 650 mm.

Ke konstrukčním vylepšením stěračů nové řady First patří zejména stabilní celokovová páteř s ventilačními otvory a polymerovou protihlukovou vložkou, což umožňuje tiché a účinné stírání a zároveň omezuje zvedání stěrače na skle během rychlé jízdy. Pro zajištění vyšší životnosti je stírátko vyrobené z přírodní pryže a kompozitního materiálu odolného povětrnostním vlivům. Navíc jsou stěrače vybaveny univerzálním adaptérem namontovaným již při výrobě, takže řidiči na rozdíl od stěračů jiných značek nemusejí zjišťovat vhodnost adaptéru na jejich vozidlo.

Nové stěrače VALEO First najdete ve vyhledávacím e-katalogu APM Cat – http://webcat.apm.cz při vyhledávaní dílů pro konkrétní vůz, ve stromu Příslušenství/Stěrače/Ramínkové nebo po přímém zadání obj. čísla tvořeného kódem VAVF a délkou stěrače v cm (např. VAVF53).

 

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!