Bestdrive: nabídka pro motorkáře

18. dubna 2016, 10:22

Průběh letošní zimy je poměrně mírný, často připomíná spíš jaro. Není proto výjimečné, když na cestách potkáte motorkáře. Ať už na enduru, skútru nebo dokonce cestovním motocyklu. Při jízdě v nepříliš ideálních klimatických podmínkách jsou více než kdy jindy důležité kvalitní pneumatiky. A samozřejmě zdravý rozum za řídítky motocyklu.

Servisní síť BestDrive má pro motorkáře připravenou širokou nabídku zboží i služeb.  Poměrně čerstvou novinkou je oficiální zastoupení pro motocyklové pláště značky Continental. Nabídka motoplášťů značky Continental je velmi široká. Na své si přijdou zejména motorkáři na těžkých silničních strojích, ale i ti, kteří milují sportovnější jízdu. V lednu letošního roku jsme motosortiment značky Continental rozšířili i o duše a ochranné vložky.

Již tradičně jsme velmi silní v nabídce motocyklových plášťů Mitas. Tato značka osloví zejména majitele motocyklů pro off-road ježdění, enduro nebo lehkých silničních motocyklů, mopedů a skútrů. 
Široké portfolio plášťů pro motorkáře v nabídce servisní sítě BestDrive doplňují značky Bridgestone a Dunlop.


Motosport je u nás stále populárnější. Ve všech věkových i příjmových kategoriích. Na motorkách jezdí muži i ženy, mladí, i s dřívějším datem narození. Snad všichni si uvědomují rizika, které sebou jízda na motocyklu nese. Na rozdíl od auta nejste chránění karoserií ani žádným airbagem. Proto je potřeba udělat maximum pro bezpečnost svou, ale i ostatních na silnicích kolem sebe. U motocyklu to začíná dobrým technickým stavem stroje – kam patří i správně zvolené a kvalitní motopláště. A pokračuje to přes správnou výbavu motorkáře až po používání rozumu v samotném provozu“, říká ing. Zbyněk Andrýsek, specialista na motopláště servisní sítě BestDrive a „motorkář“ v jednom.


Kompletní nabídku motocyklových plášťů zákazníkovi přinášíme v celé servisní síti BestDrive: 66 pobočkách vlastních i 96 franchisových servisech.

 
Motorkáři si své pneumatiky vybírají podle mnoha kritérií – například stylu jízdy nebo povrchu trati. Kompletně jsme přepracovali kategorie pneumatik našeho internetového obchodu www.bestdrive.cz – tak, aby bylo jeho prostředí intuitivní, jednoduché a příjemné. Ti, kteří jezdí na silničních motocyklech si mohou vybírat z cestovních, sportovně-cestovních, sportovních či závodních pneumatik. Vyznavači motokrosu zase z měkkého, středního či tvrdého povrchu.

 
Pokud zákazník rád nakupuje přes internet, může  si správné pneumatiky vybrat sám a rovnou si je objednat domů. Nebo ještě lépe, na některou z poboček BestDrive, která se specializuje i na motoservis.

Téměř polovina – 79 poboček sítě – má v nabídce kompletní motopneuservis! To znamená demontáž pneumatik z motocyklu, jejich přezutí, vyvážení a jejich následnou montáž na motocykl. Zbývající pobočky nabízí motopneuservis základní, kdy přezují pneumatiky na již vymontovaná motokola. V neposlední řadě je potřeba zmínit i to, že na dvou pobočkách – v pražských Stodůlkách a v Českých Budějovicích – zajistíme nejen kompletní pneuservis, ale i motoservis. Vše pod jednou střechou. Aktuální seznam poboček a služeb je na webových stránkách: https://www.bestdrive.cz/sluzby/pneuservis-moto.html.

My v servisní síti BestDrive neustále pracujeme na rozšiřování naší nabídky motorkářům tak, abychom jim byli co nejblíže. Průběžně doplňujeme vybavení poboček s cílem nabídnout kompletní motopneuservis tam, kde si to zákazníci žádají“, dodává Zbyněk Andrýsek.

Související články

Bestdrive:  Prodlužte životnost pneumatik
Bestdrive: Prodlužte životnost pneumatik

První duben je za námi. Nejen na servisech BestDrive vrcholí přezouvání aut ze zimních pneumatik na letní. Spousta řidičů investovala do nových letních pneumatik a někteří možná přemýšlí i nad tím, jak pneumatiky využít co nejlépe. Může vůbec řidič ovlivnit to, jak dlouho bude na pneumatikách jezdit? Jak na to? Hned z počátku dobrá zpráva […]

Bestdrive: Online obchod s pneumatikami
Bestdrive: Online obchod s pneumatikami

Staromilcům se to možná nelíbí, ale internetové obchodování u nás prožívá boom. Tržby obchodů, které prodávají online, rok od roku rostou! Podle informací cenového srovnávače Heureka.cz a Asociace pro elektronickou komerci (APEK) vzrostly obraty v e-commerce o 30 miliard korun! Zatímco v roce 2012 byly tržby kolem 51 mld. Kč, v loňském roce už přesáhly […]

Bestdrive jede řidičům blíž
Bestdrive jede řidičům blíž

Letos se pořádá už třetí ročník BestDrive RoadShow, v rámci kterého navštíví firma některá česká města. Řidičům bude bezplatně nabízet některé služby. Bestdrive chce přispět k bezpečnějšímu provozu na našich silnicích a dálnicích. Při akci zkontrolují bezpečnost automobilů – se zaměřením na kontrolu geometrie, pneumatik a stav autobaterií a provozních kapalin. „Dosavadní zkušenosti nám potvrdily, […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!