Anketa: Vyberte nejlepší motoristický kalendář roku 2012

9. ledna 2012, 0:00

Jaký kalendář pro letošní rok se Vám nejvíce líbí? Vyberte ten nejlepší.

Mezi nejžádanější motoristické kalendáře určitě patří Pirelli. Málokdo se může pochlubit tím, že má tento kalendář ve své sbírce. Je to svá kategorie. Přesto dnešní kalendáře distributorů a výrobců náhradních dílů mohou kalendáři Pirelli směle konkurovat. Nejsou v nich sice slavné modelky, ale mají nápad, svého ducha a není to jen o spoře oděných děvčatech.

I kalendáře mají svou historii. Kalendář Pirelli už od roku 1964. Do našich končin kalendáře s erotickým nádechem naplno vtrhly po revoluci. Všude byla najednou nahota, v televizi, v časopisech, v reklamě apod. Nahota se stala marketingovým nástrojem. Postupem času se používání tohoto nástroje vytratilo. Kde jste se, ale vždycky mohli setkat s kalendářem nahotinek, byl motoristický servis, kde vždy nějaký visel na stěně servisu nebo v kanceláři.

Dnes jsou kalendáře malá umělecká díla. Modelky, či jen obyčejné dívky v různých pozicích a lokacích, focené šikovnými fotografy.

Nám se tento rok podařilo získat kalendáře některých distributorů a výrobců ve formě fotografií nebo pdf. Dokonce si můžete prohlédnout i video z focení. Jedno dokonce ve 3D. Proto jsme se rozhodli udělat malou anketu o nejlepší kalendář motoristický kalendář roku 2012, kde VY, naši čtenáři máte možnost vybrat ten nejlepší.

Níže máte náhled na vybranou fotografii z prezentovaného kalendáře. Kliknutím na fotografie se dostanete na článek, kde jsou k dispozici další fotografie, případně i video.

Vámi vybraný kalendář napište na email infocz@motofocus.eu. Hlasovat můžete také pomocí formuláře – HLASOVÁNÍ BYLO UKONČENO. Pokud ve formuláři vyplníte i emailovou adresu, budete zařazeni do slosování o tři drobné ceny – 1x sadu ručního nářadí o 36 ks a 2x sadu ručního nářadí o 25 ks.  Hlasovat můžete vícekrát. Dáte tak šanci na vítězství kalendáře, tak Vaši na výhru. Hlasování bude ukončeno v pondělí 16.01.2012 ve 12:00.

Hlasovat můžete pro tyto kalendáře (řazeno abecedně): HLASOVÁNÍ BYLO UKONČENO
01. Autobenex – článek
02. Auto Kellyčlánek
03. APM Automotivečlánek
04. Elit
05. febi Bilstein – článek
06. Inter Carsčlánek 1článek 2 
07. Liqui Molyčlánek
08. Pirelli – článek
09. Stahlgruberčlánek
10. napište jiný

Případně můžete napsat i kalendář jiného distributora nebo výrobce náhradních dílů, který se Vám líbil.

Autobenex

Auto Kelly

APM Automotive

febi Bilstein

Inter Cars

Liqui Moly

Pirelli

Stahlgruber

 

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Anonym, 12. ledna 2012, 0:00 0 0

Rok co rok fakt lepší kalendáře. Pirelli teda nic moc kromě toho, že jsou tam slavné modelky. Super je Inter Cars a Autobenex.
- olda

Odpověď