Používáte elektronické servisní knížky?

11. května 2020, 14:31

Elektronické servisní knížky jsou mezi výrobci vozů stále oblíbenějším řešením. Online záznamy o opravách mají výhodu jak pro majitele vozidel, tak zejména pro autorizované servisy. Využívají toto řešení i nezávislé servisy?

Na to se mimo jiné ptáme v naší anketě. Výrobci automobilů postupně nahrazují papírové servisní knížky jejich elektronickou verzí. U mnoha značek kupující obdrží společně s novým automobilem tradiční papírovou servisní knížku, kterou ručně vyplní servisní technik. Někteří výrobci nabízejí obě formy – papírové i online současně, ale existují i ​​ti, kteří přenesli záznamy oprav zcela na elektronickou verzi.

To se může ukázat jako zvlášť důležité v následujících měsících, kdy v důsledku krize může mnoho majitelů vozidel rezignovat na služby autorizovaných servisů a zaměřit se na nákladově efektivnější nezávislé servisy. Jak je známo, udržování kontinuity záznamů o opravách provedených na vozidle je mimořádně důležité pro jeho další prodej.

Doporučujeme všem zástupcům servisů, aby se zúčastnili našeho průzkumu. V něm se ptáme, zda používáte elektronické knížky, o vašich názorech ohledně přístupu k nim a o výhodnosti jejich použití.

Používáte elektronické servisní knížky?

Anketa je dokončena!

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!