DEPO LIGHTING nově v nabídce KUTNAK AUTOMOTIVE, s.r.o.

15. dubna 2024, 18:04

DEPO LIGHTING – světový výrobce autosvětel na osobní vozidla, dodávky a nákladní auta – podepsal distributorskou smlouvu se společností KUTNAK AUTOMOTIVE, s.r.o. To přináší pro zákazníky střední / východní Evropy a Balkánu výhody v rychlé distribuci autosvětel téměř na všechna vozidla.

Světlomet DEPO

Centrální sklad je umístěn v průmyslové zóně Lukov, nedaleko sjezdu z dálnice D55. KUTNAK AUTOMOTIVE, s.r.o. se bude starat o veškeré prodejní a poprodejní služby, včetně marketingových aktivit v daných regionech Evropy. Cílem je nabídnout autosvětla v různých cenových hladinách, a to ve špičkové kvalitě.

„Jsme velice rádi, že se nám povedlo do našeho portfolia dodat další kvalitní značku, která je jistě všem prodejcům náhradních dílů a automechanikům dobře známa. Sortiment DEPO LIGHTING skvěle doplňuje naši stávající nabídku osvětlení, kde můžeme zákazníkům nabídnout opravdu široký záběr produktů,“ říká Ing. Hubert Kutňák, majitel společnosti KUTNAK AUTOMOTIVE, s.r.o.

Společnost DEPO Auto Part byla založena v roce 1977, přičemž její původní název byl DEPO Auto lampsMing Yang Corp. Název DEPO se zrodil v roce 1991 podle přístavu DEER PORT, kde se nachází jeden z výrobních závodů. Firma se specializuje na výrobu vysoce kvalitního automobilového osvětlení, které splňuje mnoho evropských certifikátů kvality.

DEPO LIGHTING v nabídce KUTNAK AUTOMOTIVE

V případě zájmu o produkty DEPO kontaktujte firmu KUTNAK AUTOMOTIVE, s.r.o.

KUTNAK AUTOMOTIVE

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!