VICTOR REINZ Osvědčení o pravosti: Nové označení „Dana Secure“ poskytuje zákazníkům 100% ochranu před padělanými výrobky

17. září 2024, 15:27

Společnost Dana Neu-Ulm, Německo, nyní poskytuje kupujícím značkových výrobků společnosti VICTOR REINZ ještě efektivnější ochranu před pirátskými výrobky a padělky. 

Aplikace Dana Secure

Pravost výrobku lze ověřit rychle a snadno díky novému označení Dana Secure. Skládá se z jedinečného QR kódu se zabudovaným hologramem obsahujícím jedinečný digitální otisk prstu. 

Aplikace Dana SecureNaskenování QR kódu v chytrém telefonu vybaveném aplikací Dana Secure okamžitě objasní, zda je výrobek pravým produktem Dana, nebo se jedná o nebezpečný padělek. Toto ověření přináší jisté výsledky: QR kód a otisk prstu se nedají kopírovat. Označení je na obalu, ale někdy je také přímo na výrobku. 

Označení Dana Secure nabízí zákazníkům další výhody nad rámec ověření pravosti. Zákazníci získají přímý přístup k podrobným informacím o výrobku a technickému servisu, dále pokyny k instalaci svého náhradního dílu. Další odkazy Vás navedou na digitální katalog výrobků VICTOR REINZ a technickou dokumentaci. 

Uživatelé se rovněž mohou v aplikaci přihlásit k odběru zpravodaje VICTOR REINZ a navštívit webové stránky VICTOR REINZ, získat přístup k bezpečnostním datovým listům, sledovat kanály na sociálních médiích a další. 

Dana Neu-Ulm se navíc v maximální možné míře vyhýbá tisku informací o výrobcích v papírové podobě, protože aplikace Dana Secure poskytuje všechny relevantní informace aktuálně a online. 

Aplikace Dana Secure

Pravost 100% zaručena 

Označení Holographic Fingerprint™ je technologie společnosti Authentic Vision ze Salzburgu, jednoho z předních poskytovatelů bezpečné digitalizaci výrobků. Označení se pyšní 100% úrovní bezpečnosti. 

Označení Holographic Fingerprint™ je další investicí do bezpečnosti výrobků společnosti Dana Neu-Ulm a představuje rozhodný krok proti globálnímu nárůstu padělání. 

Tento prvotní krok bude následován realizací bezpečných označení pro další značky včetně SPICER a GLASER, jejichž vydání se plánuje v roce 2024. 

Stáhněte si aplikaci Dana Secure App na této stránce.

Aplikace Dana Secure

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!