Řada BREMBO XTRA: Špičkový styl a výjimečný výkon pro náruživé řidiče

9. října 2024, 11:05

Společnost Brembo představuje řadu Xtra, skvělou nabídku náhradních brzdových řešení, která kombinuje výrazný výkon s atraktivním designem a zvyšuje potěšení ze sportovního brzdění za všech jízdních podmínek. Produkty Xtra přímo vycházejí z rozsáhlých zkušeností společnosti Brembo v oblasti inovativních postupů a řešení pro trh originálního vybavení a dokonale vyhovují potřebám vášnivých řidičů, kteří tak díky prvkům přizpůsobení svých vozů dokážou povýšit potěšení z jízdy na novou úroveň.

Řada BREMBO XTRA

Řada Xtra, která pokrývá 60 % vozového parku, již zahrnuje více než 300 čísel dílů kotoučů, 200 brzdových destiček a třmeny X-Style, které představují nejnovější přírůstek do této produktové řady. Řadu Xtra tvoří zejména kotouče Brembo Xtra, kotouče Brembo Max, brzdové destičky Brembo Xtra a třmeny Brembo X-Style.

Kotouče Brembo Xtra byly navrženy pro účinný chladicí systém s lepší cirkulací vzduchu a lepší schopností odvádět teplo a vodu. Sportovní estetický vzhled se vyznačuje otvory v brzdné ploše, které zvyšují výkon a vytvářejí škrábavý efekt, který čistí materiál z povrchu a snižuje opotřebení brzdového kotouče.

Kotouče Brembo Xtra

Kotouče Brembo Max mají jedinečný tvar, který zlepšuje funkčnost brzdového systému a zajišťuje okamžitou odezvu brzdového pedálu. Drážkovaný kotouč totiž dosahuje vyššího koeficientu tření, což zlepšuje výkon i v počátečních fázích brzdění a při vysokých teplotách. Drážky Brembo Max jsou navíc vyvinuty tak, aby tlumily opotřebení brzdových kotoučů, a jsou opatřeny ochranným UV povlakem, který odstraňuje korozi.

Brzdové destičky Brembo Xtra jsou navrženy s ohledem na kompatibilitu s kotouči Brembo Xtra a kotouči Brembo Max a zaručují vynikající výkon a maximální přesnost. Díky spojení 30 různých součástí, které vytvářejí exkluzivní třecí materiál, jsou brzdové destičky Brembo Xtra dokonalou volbou pro zvýšení sportovního potěšení z jízdy, a to bez dopadu na kilometrový výkon nebo snížení bezpečnosti a pohodlí na silnici.

Brzdové destičky Brembo Xtra

Brzdové destičky Brembo Xtra jsou určeny k harmonické spolupráci s kotouči Brembo Max a Brembo Xtra, přičemž každý z nich funguje nezávisle na sobě, což zajišťuje vynikající výkon a plnou kontrolu nad brzdovým systémem. Tento exkluzivní třecí materiál představuje dokonalé řešení pro lepší sportovní jízdu bez kompromisů co do pohodlí a životnosti na silnici.

Třmeny Brembo X-Style, určené pro prémiové modely, jsou nejnovější řadou v segmentu náhradních dílů. Jedná se o ideální řešení pro úpravu vozu díky proslulé eleganci hliníkových třmenů Brembo ve spojení s dotekem originality, který přináší barva odpovídající individuálnímu, jedinečnému a osobitému stylu.

Třmeny Brembo X-Style

Řada Brembo Xtra je již dostupná na trhu a na stránkách www.bremboparts.com.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!