„Důvěryhodný partner, který udržuje lehká užitková vozidla v pohybu“ – značka Blue Print informuje o svých silných stránkách v segmentu lehkých užitkových vozidel

17. října 2024, 10:36

Společnost Blue Print, jedna ze tří silných značek zastřešených skupinou bilstein, je již 30 let uznávaným a předním hráčem v oblasti nezávislého aftermarketu. Je nejznámější pro svůj rozsáhlý sortiment náhradních dílů pro asijská vozidla, spolu se sortimentem pro všechny značky a svými hlavními produktovými skupinami filtrace, brzd a spojky.

Produkty Blue Print

Mnozí však možná nevědí, že Blue Print mění pravidla hry také v oblasti lehkých užitkových vozidel (LCV), která nepochybně hrají zásadní roli ve všech druzích podnikání a v našem každodenním životě. Lehká užitková vozidla mají vždy nějaké cíle, které je třeba splnit – to znamená, že se řidiči závisí na tom, že vozidla budou spolehlivá a v servisu budou co nejméně. Blue Print představuje vysoce kvalitní náhradní díly odpovídající OE, které řidiči a správci vozových parků LCV potřebují k tomu, aby jejich vozidla byla bez problémů stále na cestách.

Produkty Blue PrintBlue Print ve svém novém komunikačním balíčku uvádí, že je pro něj důležité být spolehlivým partnerem v neustále se měnícím prostředí LCV s více než 4 300 náhradními díly odpovídajícími OE ve svém sortimentu. Mezi nimi se její portfolio může pochlubit více než 1 200 součástkami pro filtraci, brzdy a spojky pro asijské značky a modely; včetně pokrytí více než 99 % špičkových asijských LCV aplikací na evropských silnicích, které byly uvedeny na trh po roce 2000. Se svým sortimentem pro všechny značky nabízí společnost Blue Print také komplexní pokrytí v těchto třech základních skupinách výrobků pro všechny populární evropské aplikace LCV.

Společnost Blue Print vydala rozsáhlý balíček, který zahrnuje speciální sekci na svých webových stránkách, animaci CGI a kolekci online a offline médií.

„Příběh značky Blue Print je definován neochvějným odhodláním poskytovat kvalitu odpovídající OE, a to nejen pro asijské značky vozidel, ale také pro evropské výrobce v rámci našich hlavních produktových řad filtrace, brzd a spojky.“ řekl Bradley Bowman, manažer pro rozvoj mezinárodní značky. „Kromě toho nabízíme v rámci těchto hlavních produktových řad také vysoce kvalitní náhradní produkty pro velmi vytížená lehká užitková vozidla, a proto je Blue Print ideální volbou nejen pro řidiče LCV, ale také správce vozových parků a techniky.“

Každá položka v rozsáhlém sortimentu Blue Print pro LCV je vyrobena tak, aby odpovídala nebo i překonávala normy OE, prochází komplexním testováním a je podrobena přísným kontrolám kvality. To přináší naprostý klid pro servisy a řidiče, který je navíc umocněn tříletou zárukou výrobce.

Další informace najdete na stránkách Blue Print a také v angličtině ve formátu PDF.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!