MOTOR expert: Den autodiagnostiky 2011

27. října 2011, 0:00

Firma MOTOR expert si Vás dovoluje pozvat na 4. ročník neformálního předvánočního česko-slovenského setkání autodiagnostiků z České i Slovenské republiky.

Setkání je také určeno pro pracovníky a managery emisních stanic a STK, prodejce náhradních dílů a garážové techniky, zástupce škol, školících středisek, institucí a profesních sdružení.

Den autodiagnostiky se uskuteční 9. prosince 2011 od 8:00 hod. v hotelu FIT v Přerově.

Organizačního zajištění celé akce se ujalo AGEUM CS, což je nové občanské sdružení na podporu a rozvoj dobrých česko-slovenských vztahů, společně s pracovníky společnosti MOTOR expert s.r.o. z Přerova. MOTOR expert s.r.o. je prodejcem diagnostické techniky, školícím střediskem pro autodiagnostiky a mechaniky měření emisí a provozuje také na autodiagnostiku specializovaný autoservis s 20-letou tradicí. Den autodiagnostiky 2011 se poprvé koná pod záštitou a ve spolupráci s generálními partnery akce SAČR – Svaz autoopravářů České republiky a SISA – Sdružení importérů a výrobců součástí automobilů a garážové techniky.

Na přípravě programu, technických prezentací nebo propagace se podílí mnoho dalších partnerů akce, např. Bosch Česká republika, LITO Didakt (Maďarsko), HR-Carsoft, odborný portál FCD, S-EK-A Nitra (Slovensko), Technology-Garage, Siems & Klein a mnoho dalších.

Hlavní odborný program bude již tradičně složen z přednášek lektorů různých školících středisek a bude doplněný o představení novinek z oblasti diagnostické techniky a učebních pomůcek.

Doprovodný program by měl mít charakter pracovních setkání, bude-li ze strany účastníků zájem (viz. návrh doprovodného programu). Podvečerní program bude již tradičně rautový, zábavný a pohodový. Informace budou uvedeny a průběžně aktualizovány na www.motorexpert.cz.

Pokud máte chuť se něco nového dovědět, něco se přiučit, s někým novým se seznámit, s někým zajímavým si popovídat, trochu se pobavit, na chvilku uklidnit stres a dopřát si jeden příjemný a přitom užitečný den, přijeďte 9.12.2011 do Přerova.

PROGRAM: DEN AUTODIAGNOSTIKY 2011

Hlavní odborný program:
08:00 – Prezentace účastníků
08:15 – Měření vstřikovačů Common Rail – ukázky z praxe

Lektor: Štefan Kanovský a Ondřej Bek, DiS. – MOTOR expert s.r.o. Přerov
Technické novinky, přestávka
09:10 – Vstřikování TSi
Lektor: Zdeněk Komárek – Bosch Česká republika
Technické novinky, přestávka, občerstvení
10:00 Frekvenční měřič hmotnosti vzduchu – měření, funkce, vyhodnocení
Lektor: Ing. Štěpán Jičínský – Bosch Česká republika
Technické novinky, přestávka
10:45 – Nejčastější otázky
Lektor: Ing. Štěpán Jičínský – Bosch Česká republika
Technické novinky, přestávka, občerstvení
11:15 – Sériová diagnostika vznětových motorů
Lektor: Ing. Martin Richter – HR Carsoft
Technické novinky
12:00 – 13:00 pracovní oběd
13:00 – Vozidla s hybridním pohonem – přednáška s výukovým panelem

Lektor: Zoltán Tölgyesi – LITO Didakt Budapešť
Technické novinky, přestávka
14:00 – Měření vstřikovačů Common Rail a další zajímavosti paralelní diagnostiky
Lektor: Ing. Jiří Hampl – portál FCD
Technické novinky, přestávka
15:00 – Vliv paliva na chod motoru, budoucnost autoopravárenství, emisní kontroly na Slovensku, jak prodat služby našeho autoservisu,….
Lektoři a témata budou doplněny dle zájmu a složení účastníků
Technické novinky, přestávka

Doprovodný program – předběžný návrh:
08:30
Státní odborný dozor v SME, průvodce SME – určeno pro managery emisních stanic ČR, kteří se nezúčastňují pravidelných školení a nemají osobní přístup k důležitým informacím
10:00 Setkání zástupců ŠZD s pracovníky MD ČR, vzájemná výměna zkušeností
12:00 – 13:00 pracovní oběd
13:00 Setkání prodejců garážové techniky a SISA k výstavě 2012 v Brně

Zábavný program:
16:30 – Občerstvení v podobě slavnostního rautu a setkání (beseda) s Pavlem Kadlíčkem
, cestovatelem, muzikantem, účastníkem expedice Trans – Canada Bike 2010. K poslechu i k tanci zahraje skupina D.U.B. music a hostitelé s kapelou POHODA5 představí a odborně pokřtí své zbrusu nové 2CD. Zbytek programu je překvapení. Aktivní příspěvek účastníků do programu vítán. Do konce pak volná zábava nebo další odborné diskuse účastníků.

Změna programu a časového harmonogramu vyhrazena. Konečná podoba programu, po zakomponování Vašich návrhů a připomínek, bude potvrzena začátkem listopadu. Přihlášky, jako i aktuální informace najdete na www.motorexpert.cz. Pro účastníky zajistí hotel FIT ubytování za zvýhodněnou cenu. Při objednávce uvádějte „účastník Dne autodiagnostiky“

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!