MOTOR expert – Den autodiagnostiky – Jak to dopadlo …

21. prosince 2011, 0:00

Jak to dopadlo… (očima firmy MOTOR expert)

Předpokládám, že v této chvíli má většina česko-slovenských žen napečeno, naklizeno, voňavo, nakoupeno i zabaleno, protože Vánoce tu budou coby dup a tradice se mají ctít a vážit. Předpokládám, že v tomto období má naopak většina chlapů v Čechách a na Slovensku co nejvíc práce mimo domov, aby je tyto předvánoční události v jejich domácnosti příliš nepřeválcovaly a nepřivodily jim, nedejbože, nějaký ten zdravotní kolaps. V naší firmě pracují i baby i chlapi a zcela netradičně taháme za jeden provaz a nemáme ani napečeno, ani uklizeno, ani nakoupeno a už vůbec ne zabaleno, protože jsme, namísto příprav na Vánoce, chystali jinou tradiční akci – 4. ročník Dne autodiagnostiky a tudíž jsme se mimo domov pohybovali neustále. Tradice se totiž mají ctít a vážit. Když se celý náš organizační štáb v sobotu 10.12.2011 potkal na firmě, děvčata si foukali své bolavé nožičky a všichni jsme vzpomínali na události předchozího dne, jednotně jsme se shodli na tom, že bolavé nožičky, nepořádek v domácnosti a absence cukroví – to všechno vynahradil ten naprosto úžasný, skvělý pocit z toho, co se nám podařilo a co jsme prožili. Podle vyjádření většiny účastníků a naprosto nepřehlédnutelné pozitivní energii, která na celé akci pulzovala, stálo naše několikatýdenní úsilí za to.

Den autodiagnostiky se konal v hotelu FIT v Přerově a prvním pozitivním bodem bylo prostředí, následně moc dobré jídlo a vůbec, velice vstřícný přístup personálu po celou dobu konání akce. Je namístě poděkovat vedení hotelu i všem pracovníkům za příjemné, útulné, domácí prostředí, které nám ve FITu vytvořili.

První část této akce se nesla ve znamení odborných přednášek na téma autodiagnostika a zdá se, že všechny přednášky zaujaly. Pracovní marathón začal v osm ráno a končil kolem páté večer a tak druhý plusový bodík nutno připsat jak lektorům, tak všem účastníkům. Děkujeme panu Kanovskému, Bekovi, Komárkovi, Jičínskému, Richterovi i Hamplovi, děkujeme Zoltánovi Tolgyesimu, panu Koszorusovi, děkujeme všem ředitelům firem, panu prezidentovi SAČR Lhotákovi, panu viceprezidentovi SISA Dubskému, paní Lukasové i Peldřimovskému z Ministerstva dopravy, panu Lenďákovi, řediteli SEKA Nitra, děkujeme všem zúčastněným zástupcům mediálních partnerů akce a reklamních partnerů akce. A samozřejmě děkujeme všem účastníkům ze Slovenska, z Moravy i z Čech, kteří do Přerova přijeli. Den autodiagnostiky 2011 bylo setkání asi stodvacítky skvělých a zajímavých lidí z naší branže a neslo se ve znamení přátelství, tolerance, zájmu, dobrých vztahů a nakonec i dobré zábavy. Po slavnostním rautu došlo na pohodový odpočinek, skvělou muziku v podání známé přerovské kapely DUB music i pár překvapení. Největší úspěch měly břišní tanečnice ze souboru Isanda Orientál Dance , které mimo jiné předvedly také ukázku z „motorexperťáckého“ rockového muzikálu Ječmínek – příběh o naději. V osm večer zahrála téměř firemní kapela Pohoda5, která představila své zbrusu nové dvoualbum TRAGICOM. Každé CD této česko-slovenské kapely musí být odborně pokřtěno a Tragicomu se ujali sponzoři a kmotrové v podobě ředitelů firem Siems und Klein Ing. Dubského, Technology-Garage s.r.o. Ing. Lhotáka a firmy MPM Praha, pana JUDr. Stárka. Na večírku Pohoda5 také zahrála a jako hostující bubeník se představil známý to lektor diagnostického portálu FCD Jirka Hampl. Jak odbubnoval, jal se znovu pracovat a diskutovat a toto neutuchající pracovní tempo na chvilku přerušila pouze moderovaná vědomostní hudební soutěž, které se s vervou a nadšením zúčastnil celý sál. Nikdy bychom nevěřili, že ze špičkových autodiagnostiků firmy Bosch se vyklubou výherci a znalci interpretů, názvů písní, kapel, oper, operet, muzikálů, večerníčků, filmových melodií a dokonce státních hymen. Je to tak. Kdo umí, ten umí a kdo neumí, ten čumí J. Nakonec se den autodiagnostiky přehoupnul i do noci následujícího dne. Někdo šel na kutě, někdo sedl do auta, pár vytrvalců se prý do rána seznamovalo s historií a kulturními památkami našeho krásného průmyslového Přerova. V každém případě naše námaha s přípravou i samotnou realizací stála za to. Potkali jsme staré přátele, objevili mnoho nových a nabrali sílu a chuť jít do toho všeho i v dalším roce. Věříme, že se všichni 5. výročí DD ve zdraví a štěstí dožijeme a už teď se na všechny účastníky moc těšíme.

Krásné vánoční svátky, uklizenou domácnost, srdce i vztahy a život sladký jako cukroví Vám všem přeje unavený, ale moc šťastný a vždy veselý kolektiv společnosti MOTOR expert.

Více na motorexpert.cz


 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!