DevCom: Aktualizace diagnostiky 2021

30. května 2021, 21:07

V červnu 2021 bude vydána nová velká aktualizace software pro diagnostické přístroje TS Pro a Troodon od společnosti DevCom. Letošní aktualizace obsahuje jako vždy především nové funkce a podporu nových modelů jak osobních, tak i nákladních vozů a vybraných motocyklů.

Diagnostický přístroj DevCom

Aktualizace diagnostiky osobních vozidel obsahuje například zcela novou podporu diagnostiky amerických vozidel koncernu General Motors. Bude tedy možné získat plnohodnotnou diagnostiku pro vozidla GMC, Chevrolet, Cadillac, Hummer a další. Z evropských automobilek proběhla aktualizace software pro značky Mercedes-Benz, Opel, DS Automobiles, Renault a Smart. Dále pak vychází nové verze software diagnostiky pro automobily koncernu PSA (Peugeot, Citroën) a v neposlední řadě také koncernu VAG (Audi, Seat, Škoda, Volkswagen). Rozšířena byla také diagnostika pro motocykly BMW.

Diagnostika nákladních vozidel je rozšířena především o podporu nových modelů vozidel splňujících normu Euro 6. Pro stávající i nová vozidla byla vylepšena podpora servisních funkcí.

Noví i stávající zákazníci se mohou přihlásit na každoroční akci “Přijedeme k Vám”, pokud mají zájem o aktualizaci, doplnění software, nový přístroj nebo konzultaci. Aktualizaci software je možné provést i online. Termíny pro akci “Přijedeme k Vám” budou zveřejněny na začátku června, společně s registračním formulářem.

Diagnostický přístroj DevCom

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!