Novinky APM: baterie GS a nabíječky Yu-Power

22. srpna 2011, 0:00

Sortiment startovacích baterií u APM Automotive s.r.o. během prázdnin doplnila nová prémiová značka – GS. Jedná se o jednu ze dvou obchodních značek společnosti GS Yuasa, druhého největšího výrobce baterií na světě.

Výrobní sortiment automobilových baterií GS zahrnuje především řady Titan a Titan AGM pro osobní a dodávkové automobily, které spolu s řadami Traditional a Specialist (Japanese) a pokrývají 99% současné potřeby trhu. V nabídce jsou také výkonné baterie Herkules pro užitková vozidla a baterie Neptune pro použití v lodní dopravě a trakčním provozu. Kompletní nabídku 76 různých baterií GS s prvovýrobní kvalitou u APM Automotive doplní také řada inteligentních vysokofrekvenčních nabíječek Yu-Power™, které umožňují nabíjení všech typů baterií včetně VRLA (AGM i GEL). Využívají přitom nejnovější technologie vícestupňového proporcionálního systému nabíjení pro bezpečné a efektivní nabití a prodloužení životnosti baterií.

Třicet nejběžnějších typů baterií GS i všechny nabíječky Yu-Power má APM Automotive skladem a tedy připravených k okamžitému. Zákazníci si je mohou zakoupit nejen prostřednictvím webového vyhledávacího katalogu APM Cat – http://cat.apm.cz, ale také osobně v kterékoliv z pětadvaceti prodejen APM Automotive po celé České republice.

 

Více na apm.cz.

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!