Nový kalendář Werkstattkultur: erotické vize budoucnosti

5. prosince 2011, 0:00

Německá podnikatelská skupina STAHLGRUBER, evropská špička v oblasti automobilového aftermarketu, již tradičně v těchto dnech vydává nový originální kalendář Werkstattkultur.

Budoucnost je tu: kalendář 2012 je dokončený a pozorovatele unese na futuristickou cestu do říše hříšných fotografií. Zvýšení tepové frekvence zaručeno!

Horká těla, ostré křivky, svůdné pohledy: sedmé vydání erotického kalendáře pro náročné si pohrává s nesčetnými motivy futuristických trháků z kin. Ve všech ohledech jde o skvělou podívanou! Příznivci tohoto projektu při internetové volbě 13-ti nádherných modelek z řad zákaznic skupiny STAHLGRUBER opět projevili výtečný vkus.

 

V tomto vydání kalendáře se díky technickým novinkám můžete o modelkách z kalenáře dokonce i něco dovědět: každý list kalendáře je opatřen QR-kódem, který vede na tajnou stránku, na níž je uvedeno ještě více detailů o této ženě snů, včetně dalších fotografií. Co je k tomu potřeba? Nic víc než jen Smartphone a QR-čtečka-kódu (zdarma ke stažení na internetu). Se Smartphonem pak už jen přečíst QR-kód – a již se otevírají nové, lákavé světy.

Pro ty, kterým ani to nestačí: na www.werkstattkultur.com najdou zvědavci další galerie a exkuzivní informace a navíc detailní pohled na práci špičkového fotografa Andrease Reitera. Ten, kdo chce dění sledovat celoročně, může kliknout na www.facebook.com/werkstattkultur, pak zaručeně nepropásne nic z tohoto jedinečného projektu.

Kalendáře budou rozdány krátce před Vánocemi, samozřejmě opět v přísně limitované edici a pouze vybraným zákazníkům skupiny STAHLGRUBER.

Soutěž o účast v prestižním kalendáři 2013 již odstartovala! Pro nové vydání kalendáře STAHLGRUBER hledáme nejkrásnější dívky mezi našimi zákaznicemi a současně „nej“ závodní vůz našich zákazníků! Využijte šanci být součástí prestižního kalendáře Werkstattkultur 2013. Známý fotograf Andreas Reiter, který se svým teamem pravidelně spolupracuje s časopisem PLAYBOY, tentokrát připraví úžasnou podívanou pro spojením krásných dívek a závodních vozů.

Všechny fanoušky a obdivovatele Werkstattkultur prosíme o jejich internetové hlasy – jako v předchozích letech budou nejatraktivnější finalistky určeny prostřednictvím internetové volby – soutěž začíná 6. února 2012. Každé kliknutí se stoprocentně vyplatí!

Náhled fotografií níže.

Fotografie v lepší kvalitě ke stažení: formát ZIP

 


 

Související články

Přihlášky do WERKSTATTkultur 2015
Přihlášky do WERKSTATTkultur 2015

Hledají se nejkrásnější zákaznice do jubilejního kalendáře WERKSTATTkultur 2015. Jste zákaznicí AUTOCORA / AUTOBENEX / STAHLGRUBER? Pak máte jedinečnou šanci podílet se na přípravě kalendáře. 12 nejlepších dívek online hlasování čeká 5 nezapomenutelných dní a vše, co k focení kalendáře paří: fotograf, vizážisti, stylisté, kvalitní spodní prádlo a přenocování v jednom Premium Clubhotelu na španělském […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!