Auto Kelly pokračuje v podpoře vzdělávání budoucích automechaniků

15. prosince 2016, 8:11

Poslední listopadový den proběhlo v Tréninkovém centru Auto Kelly vyhodnocení projektu Auto Kelly Junior Akademie. Za účasti vedení Auto Kelly a Střední školy automobilní a informatiky (SŠAI) Weilova zde bylo vyhodnoceno pět nejaktivnějších studentů, kteří absolvovali nejvíce kurzů.

Celkem bylo ve školním roce 2015/16 proškoleno 117 studentů. Největší zájem studenti projevili o školení Klimatizace, Systémy Common Rail a Airbagy. Studenti se úspěšně zapojili i v praktických workshopech přímo v dílně, kde byl největší zájem o Pneuservis a Geometrii podvozku.

Projekt Auto Kelly Junior Akademie byl nově doplněn o studenty z  druhých ročníků, kteří obdrželi svůj první Školicí pas. Na závěr setkání byl pro školní rok 2016/17 marketinkovým ředitelem Auto Kelly Ing. Knorem slavnostně předán řediteli SŠAI Ing. Orlovi šek v  hodnotě 2 mil. Kč na odborná školení a workshopy u Auto Kelly pro nový školní rok.

Související články

Novinka u Auto Kelly – Náhradní díly značky VEMO a VAICO
Novinka u Auto Kelly – Náhradní díly značky VEMO a VAICO

Od prosince 2016 Auto Kelly rozšiřuje nabídku náhradních dílů o nové značky VEMO a VAICO od zavedeného německého dodavatele VIEROL. Tyto německé značky doplní sortiment náhradních dílů v OE kvalitě napříč celým sortimentem Auto Kelly. Značka VEMO patří k  nejrychleji rostoucím specialistům na elektronické díly. Značka VEMO nabízí více než 10 000 dílů. Mezi hlavní skupiny výrobků značky VEMO […]

Základní nastavení snímače úhlu natočení volantu na modelech Škoda Octavia
Základní nastavení snímače úhlu natočení volantu na modelech Škoda Octavia

V tomto díle technických informací od Auto Kelly a SuperVAGu se podíváme na základní nastavení snímače úhlu natočení volantu. Nejdříve si vysvětlíme základní funkci snímače a následně jeho nastavení. Ukážeme si také srovnání jednotlivých generací modelů Škoda Octavia a odlišnost v nastavení. Snímač úhlu natočení volantu U koncernu Volkswagen je tento snímač označován v technické […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!