Nové sdružení zvýší konkurenceschopnost distribučních společností ve střední Evropě

4. ledna 2017, 8:55

Bylo zaregistrováno nové sdružení firem, nazvané NEXUS Automotive Central Europe (N!ACE), které zvýší konkurenceschopnost společností působících na regionálním trhu s distribucí náhradních dílů.

N!ACE je regionálním zástupcem globální nákupní skupiny NEXUS Automotive International (N!), působící nyní ve 113 zemích.

Iniciátory a zakladately nové skupiny jsou Auto Land Polsko, Autos, Inter Land a Inter Parts. Všechny tyto společnosti mají své sídlo v Polsku a jsou zde předními distributory dílů pro osobní a nákladní automobily.

N!ACE je plně transparentní a dobře organizovanou strukturou, která byla vytvořena za účelem zajištění vyšší kvality a možnosti se prosadit klíčovým obchodním partnerům N! působících na vysoce konkurenčním trhu.

V blízké budoucnosti se očekává připojení dalších partnerů do struktury N!ACE, které organizaci umožní, aby se stala lídrem mezi distributory ve střední Evropě. Mezi nimi nebude chybět také zástupce N! pro Česko a Slovensko, společnost Automotive Team s.r.o. (AMT).

Waldemar Baclawski, generální ředitel společnosti Inter Parts, který vede N!ACE, řekl: "Hlavním cílem N!ACE je vytvářet přidanou hodnotu a příležitosti pro další rozvoj našich členů, a to jak v oblasti dodávek dílů tak u dodavatelského řetězce".

N! se sídlem v Ženevě, se od svého založení v roce 2014 na globálním trhu velmi dynamicky rozvíjí. Jen v uplynulém roce se k skupině připojilo 47 nových členů. N! má v současné době celkem 108 partnerů z celého světa. Kromě toho se v poslední době vytvořily další dvě regionální skupiny, NEXUS Automotive Algeria a NEXUS North America. V blízké budoucnosti se plánuje vytvořit také NEXUS Automotive Brazil.

Tisková zpráva Nexus Automotive International

Související články

Tři roky intenzivní geografické expanze se uzavírají integrací skupiny Nordic Forum
Tři roky intenzivní geografické expanze se uzavírají integrací skupiny Nordic Forum

Tři roky intenzivní geografické expanze Nexus Automotive International (N!) se chýlí ke konci přijetím nového člena, skupinu Nordic Forum, která patří mezi TOP 10 evropských obchodníků s náhradními díly. Skupina Nordic Forum byla mezi šesti novými členy přijatými v prosinci 2016, čímž se počet členů zvýšil na rekordních 105. Celkem bylo v průběhu roku 2016 začleněno 47 […]

Skupina AMT opět posílila
Skupina AMT opět posílila

Skupina Automotive Team s.r.o., člen mezinárodního uskupení NEXUS Group, upevňuje svou pozici na českém a slovenském trhu. Novými partnery společnosti se staly firmy MG Parts spol. s r.o.- generální distributor značky MEYLE pro Českou a Slovenskou republiku a AUTOBATERIE Tollinger s.r.o.- největší prodejce autobaterií značky VARTA na českém i slovenském trhu. Připojením dalších dvou členů […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!