Skupina AMT opět posílila

12. prosince 2016, 18:34

Skupina Automotive Team s.r.o., člen mezinárodního uskupení NEXUS Group, upevňuje svou pozici na českém a slovenském trhu. Novými partnery společnosti se staly firmy MG Parts spol. s r.o.- generální distributor značky MEYLE pro Českou a Slovenskou republiku a AUTOBATERIE Tollinger s.r.o.- největší prodejce autobaterií značky VARTA na českém i slovenském trhu.

Připojením dalších dvou členů ke skupině Automotive Team s.r.o. došlo k posílení již tak dosti silné pozice tohoto uskupení na českém a slovenském trhu. K dosavadním 35 prodejním místům přibyly další, čímž se zahustila prodejní síť skupiny.

Pokud se podíváme na graf vývoje obratu firmy Automotive Team s.r.o., musí nám být jasné, že se již jedná o významného hráče na trhu s náhradními díly, a pokud se budou přidávat ke skupině další regionální distributoři, bude AMT do budoucna patřit opravdu k těm největším.

 

Související články

Nové sdružení zvýší konkurenceschopnost distribučních společností ve střední Evropě
Nové sdružení zvýší konkurenceschopnost distribučních společností ve střední Evropě

Bylo zaregistrováno nové sdružení firem, nazvané NEXUS Automotive Central Europe (N!ACE), které zvýší konkurenceschopnost společností působících na regionálním trhu s distribucí náhradních dílů. N!ACE je regionálním zástupcem globální nákupní skupiny NEXUS Automotive International (N!), působící nyní ve 113 zemích. Iniciátory a zakladately nové skupiny jsou Auto Land Polsko, Autos, Inter Land a Inter Parts. Všechny […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!