APM: Čistící sada WYNN´S za jedinečnou cenu

15. března 2012, 0:00

Moderní výkonný přístroj Aircomatic III i s náplněmi na důkladné vyčištění klimatizací více než tří desítek vozů za cenu nižší než je obvyklá cena samotného čistícího koncentrátu mohou získat zákazníci APM Automotive, pokud využijí akční nabídku ULTRAZVUKOVÁ/OZÓNOVÁ ČISTÍCÍ SADA ZA JEDINEČNOU CENU (aneb Získejte přístroj zdarma!).

 Základem akční sady je nejmodernější, již třetí generace kompaktního čističe WYNN´S Aircomatic III. Jedná se o praktický přístroj s jednoduchým ovládáním, který spojuje výkonný ultrazvukový čistič klimatizace s vyvíječem ozónu na vysoce účinné odstraňování zápachu (např. od kouření). Spolu s tímto přístrojem sadu tvoří celkem 36 lahviček speciální náplně WYNN´S Airco-Clean pro vysoce účinné čištění klimatizačního a ventilačního systému a dalších 24 lahviček osvěžovače vzduchu WYNN´S Air Purifer k odstranění zápachu ve vozidle.

Použití přístroje AIRCOMATIC III a čistících přípravků je velmi jednoduché, ale efektivní. Ultrazvukový generátor rozpráší koncentrovaný čistící roztok Airco-Clean na kapky menší než 5 mikronů a vestavěný ventilátor takto vzniklou čisticí ´mlhu´, která efektivně zahubí a odstraní veškeré pyly, roztoče, mikroorganismy, plísně i bakterie, vhání do nasávání klimatizace. Protože roztok nepůsobí pouze na výparník, ale na celý ventilační systém, je jeho účinek dlouhodobý. Ultrazvukové rozptýlení využívá také funkce pro aplikaci osvěžovače vzduchu Air Purifer, takže je důkladně ošetřen celý prostor vozu.

Zatímco standardní maloobchodní cena celé sady přesahuje 30 tisíc korun, v rámci akční sady je kompaktní ultrazvukový/ozónový čistič i s dostatečnou zásobou náplní k dispozici za 13.990,- Kč bez DPH, tedy o celých 54% levněji. Sadu s obj. číslem WY-WSET1 i náhradní náplně najdete ve vyhledávacím katalogu APM Cat – http://cat.apm.cz ve stromu: Příslušenství/Klimatizace/Climatic/Čistící technika.

 

 

Související články

Wynn´s FuelSystemServe: Novinka v sortimentu Top Oil Services
Wynn´s FuelSystemServe: Novinka v sortimentu Top Oil Services

Dekarbonizační přístroj Wynn´s FuelSystemServe – novinka v sortimentu Wynn´s.  

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!