Testery vstřikovačů Magneti Marelli u APM

16. ledna 2017, 14:32

Nejmodernější technologie pro analýzu vstřikovačů typu Common Rail využívají nové testery italské značky Magneti Marelli, které se staly velmi zajímavou a očekávanou novinkou v sortimentu APM Automotive.

Testery typové řady DS1R jsou vhodné pro všechny elektromagnetické i piezoelektrické vstřikovače (Bosch, Delphi, Denso, Siemens/VDO/Continental) a umožňují rychlé posouzení správnosti jejich funkce a tedy i vhodnosti pro jeho další použití. Navíc poskytují i možnost tisku testovacího protokolu pro archivaci či snazší argumentaci zákazníkovi. Samozřejmostí jsou zdarma poskytované aktualizace softwaru. Provoz testerů je poloautomatický a obsluha prostřednictvím 8“ dotykového displeje a operačního systému Android jednoduchá.

APM Automotive nabízí dvě různá provedení testerů. Vedle základního (nejlevnějšího) modelu DS1R-S/10 je to také výkonnější typ DS1R-E/20, který se liší vyšším maximálním tlakem, rozsáhlou databází vstřikovačů a možností vytvořit podrobnou zprávu s porovnáním předepsaných hodnot výrobce vstřikovače. Výhodou ´E-dvacítky´ je také, že v rámci testování umožňuje i spuštění a případné opakování jednotlivých testů. Oba testery jsou dodávány se sadou různých adaptérů pro všechny typy vstřikovačů.

Související články

Nový katalog BUGATTI
Nový katalog BUGATTI

Kompletní sortiment vodních pump tradiční italské značky představuje nový katalog BUGATTI Catalogo 2017 Pompe Acqua /Water Pumps, který je pro mechaniky i prodejce autodílů připraven u APM Automotive.

Nový katalog AIRTEX
Nový katalog AIRTEX

Nové katalogy elektrických palivových čerpadel AIRTEX platné pro rok 2017 jsou pro všechny zájemce připraveny v centrálním skladu APM Automotive. Objednací číslo nového praktického pomocníka pro vyhledávání správného dílu je 6614201. AIRTEX electric fuel pumps 2016/17 je klasický tištěný katalog s přehlednou nabídkou kompletního sortimentu elektrických palivových čerpadel od renomovaného španělského výrobce. Všechny palivové pumpy […]

Nové obaly Wahler
Nové obaly Wahler

Termostaty WAHLER od APM Automotive budou v blízké budoucnosti dodávány v obalech s novým designem. Namísto již dobře známých červenomodrých krabiček totiž koncern BorgWarner pro tuto svoji obchodní značku zavádí nové bílé obaly s logy obou těchto známých firem.

DENSO Iridium TT: nové svíčky s nejtenčí elektrodou
DENSO Iridium TT: nové svíčky s nejtenčí elektrodou

Silnější jiskru, dokonalejší spalování a tedy i lepší a úspornější chod motoru slibují nové zapalovací svíčky Iridium TT od firmy DENSO. Ta jako jeden z předních světových výrobců automobilových dílů a lídr ve výzkumu a inovacích zapalovacích svíček svůj nejnovější produkt vybavila středovou iridiovou elektrodou s nejmenším průměrem na světě.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!