STAHLGRUBER slavnostně otevřel pobočku v Plzni

5. listopadu 2012, 0:00

Společnost STAHLGRUBER GmbH v pátek 2. 11. 2012 slavnostně otevřela svou první pobočkou v České republiky. Pobočka se nachází v Plzni, kde je dobrá dostupnost nejen pro zákazníky plzeňského kraje.

Jak jsme Vás již informovali, společnost Stahlgruber vstoupila 1.11. na český trh otevřením pobočky v Plzni. Pobočka při zásobování využívá logistického centra Sulzbach-Rosenberg, které se nachází v blízkosti českých hranic. Rovněž je velkou výhodou možnost podpory dalších dvou logistických center firem Autocora a Autobenex.

Plzeňská pobočka STAHLGRUBER je pilotním projektem v budování sítě vysoce profesionálních poboček STAHLGRUBER v České republice, poskytujících kvalitní servis všem zákazníkům.

Níže se můžete podívat na fotografie ze slavnostního otevření pobočky.

Fotografie: Stahlgruber

 

 

Související články

STAHLGRUBER slavnostně otevřel svou druhou pobočku v Českých Budějovicích
STAHLGRUBER slavnostně otevřel svou druhou pobočku v Českých Budějovicích

Dne 2. 5. 2013 otevřel STAHLGRUBER svou druhou pobočku v České republice, a to v Českých Budějovicích. Pobočka se nachází v ulici Blahoslavova, v prostorách původní pobočky Autocora. Činnost pobočky Autobenex České Budějovice byla ukončena k 30. 4. 2013. V pátek 17. 5. 2013 proběhlo slavnostní otevření pobočky. Zákazníci mohli shlédnout prezentaci ON-LINE katalogu STAkis, […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!