Auto Kelly: Vstříc novým technologiím s těsněním pro hybridy

18. února 2013, 16:55

Auto Kelly jde vstříc novým technologiím a nabízí kompletní sady těsnění pro hybridní modely značky Toyota. Seznamte se s novými těsnícími sadami od společnosti Dana, známého výrobce těsnění nejvyšší kvality Victor REINZ®.

JEDINEČNÉ ŘEŠENÍ: VICTOR REINZ® TĚSNĚNÍ HLAVY VÁLCŮ Z VÍCEVRSTVÉ OCELI (MLS)

Snižování spotřeby a emisií
Souznění hybridních pohonů a těsnění Victor REINZ® společně vytváří perfektně fungující systém. Optimální těsnící technologie zajišťuje takový chod motoru, který znamená vynikající hodnoty vypouštěných emisí.

Hybridní modely vozidel Toyota Auris a Prius jsou vybaveny zážehovým motorem 1,8 l VVT-i (2ZR-FXE) s výkonem 73 kW (99 koní). Auto Kelly zavádí do sortimentu kompletní sady těsnění Victor REINZ ®, které se montují do těchto modelů s alternativním pohonem.

Sada těsnění je v e-shopu Auto Kelly k dispozici za 4.990 Kč bez DPH.

O společnosti Dana
Společnost Dana je přední světový dodavatel hnacího ústrojí, těsnění a těsnicích hmot, které zlepšují účinnost vozidel s konvenční i alternativní energií pohonných jednotek. Společnost Dana s globální inženýrskou sítí a výrobním a distribučním zařízením nabízí aftermarketovým zákazníkům originální produkty se servisní podporou. Společnost Dana zaměstnává přibližně 24 500 lidí ve 26 zemích  a má obrat ve výši 7,6 miliard amerických dolarů. Pod značkou VICTOR REINZ dodává společnost Dana v celosvětovém měřítku sortiment vynikajících výrobků, jako jsou těsnění pro automobilový průmysl, těsnicí materiály, speciální těsnění pro průmyslové aplikace a komponenty pro palivové články.
 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!