Prestižní ocenění Valeo pro distributory získal Elit

19. února 2013, 10:50

Valeo Top Clutch Partner 2012, tak se jmenuje ocenění, které společnost Valeo uděluje nejlepším obchodním partnerům v oblasti prodeje náhradních dílů, konkrétně pak spojek. Za loňský rok získala toto prestižní ocenění firma Elit. Valeo Top Clutch Partner získá každoročně pouze pět evropských distributorů Valeo v oblasti trhu s náhradními díly. Samotná cena má podobu spojkové sady Valeo pro Audi R8 5.2L V 10 FSI dodávané do prvovýbavy.

Společnost Valeo a Elit nespolupracují jen na českém a slovenském trhu, ale v rámci většiny evropských zemí. Tato rozsáhlá a dlouholetá spolupráce je založena na prodeji široké škály výrobků se značkou Valeo jak pro osobní, tak nákladní automobily. Nedílnou součástí této spolupráce ze strany Valeo jsou rovněž odborná školení a prezentace výrobků, stejně jako marketingová podpora. Díky tomu může Elit s vysokou odborností nabízet výrobky této značky nejen v rámci přímého prodeje autoservisům, ale také prostřednictvím elektronického katalogu. Zároveň poskytuje technickou podporu zákazníkům. Těmito kroky pomáhá v úsilí šířit renomé značky Valeo na trhu s náhradními díly.

Související články

Pro Valeo není ochrana životního prostředí pouhou frází
Pro Valeo není ochrana životního prostředí pouhou frází

Pro společnost Valeo není ochrana životního prostředí jen pouhou reklamní a marketingovou frází. V uplynulém roce totiž zpečetila svůj proaktivní přístup k této problematice hned dvěma oceněními za svůj přístup k vývoji balení svých stěračů. Na sklonku loňského roku ocenila ve Francii Valeo organizace Eco-Emballage cenou „Green Dot“ v kategorii „Sensibilisation on-pack“ za to, že […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!