Auto Kelly: Novinky u značky Starline

11. března 2013, 18:54

Přehled novinek a změn u značky Starline – rozvodové řemeny, příslušenství brzdových čelistí, nové ceny výfukových systémů, nové balení tlumičů.

Rozvodové řemeny STARLINE
Od poloviny února značka STARLINE disponuje také sortimentem rozvodových řemenů. Základní podmínkou pro uvedení sortimentu bylo nalezení prověřeného a spolehlivého partnera, který bude splňovat nejpřísnější kvalitativní kritéria. Z náročného výběrového řízení vzešla jako dodavatel firma, vyrábějící produkty pod obchodní značkou Goodyear. Tento dodavatel je zárukou špičkové kvality, kterou vám dodáváme za příznivé ceny. V tuto chvíli najdete na www.autokelly.cz 80 různých referencí rozvodových řemenů STARLINE, které lze použít v drtivé většině vozů obvyklých v ČR.

Novinka: příslušenství brzdových čelistí STARLINE
V aktuálním sortimentu příslušenství brzdových čelistí Starline vám teď Auto Kelly nabízí kvalitní díly na nejběžnější vozy dostupné v ČR za velmi zajímavou cenu.

Nižší ceny výfukových systémů Starline
Do sortimentu výfuků STARLINE pro vás Auto Kelly vybírá ověřené produkty od renomovaných evropských výrobců. Moderní technologické postupy a kvalitní materiály (oboustranně pohliníkované
plechy a trubky…) zajišťují vynikající celkovou kvalitu výrobků. Proto si vždy můžete být jisti, že nákupem výfukových systémů STARLINE obdržíte kvalitní produkt za bezkonkurenční cenu.

Samozřejmostí je neustálé rozšiřování nabídky výfuků Starline o nové položky dle vašich potřeb. Šíře sortimentu výfukových systémů Starline v současné době čítá více než 1 500 položek tlumičů výfuků a výfukových trubek, 1.200 položek příslušenství výfuků včetně pružných členů, téměř 150 položek katalyzátorů Starline a přes 80 položek DPF filtrů, aditiv a výplachů. Jedná se tedy o nejkomplexnější nabídku ve srovnání s konkurencí v dané kvalitativní a cenové kategorii.

Od 1. března snížení cen u 250 položek až o 34%.

Nové praktické balení tlumičů STARLINE
Pro nadcházející sezonu Auto Kelly vyšla vstříc vašim požadavkům a sjednotili balení tlumičů Starline do nového jednotného balení. Definitivně tak odstraňujeme jakoukoliv možnost drobných vzhledových odlišností obou kusů tlumičů nebo i problém jejich rozdílné dostupnosti. Nemusíte již objednávat dva kusy jednotlivých tlumičů, stačí objednat jeden nový kód. Obsahuje totiž oba potřebné tlumiče v jednom balení. Nový systém číslování vychází z původních kódů. Sada dvou oboustranných tlumičů končí koncovkou „.2“ (např. původní kód tlumičů pro vozidlo Škoda Octavia TL S00005 je nově TL S00005.2). Sady pravého a levého tlumiče v kódu obsahují nově „lomítko“ (např. původní kódy tlumičů pro vozidlo Peugeot 206 TL C00006 a TL C00007, nově objednávejte jako TL C00006/7, které obsahuje pravý i levý tlumič v jednom kartonu).

Původní balení tlumičů po jednom kuse jsou zařazeny do výprodeje a můžete je zakoupit za výhodnou cenu do vyčerpání zásob. Aktuální cenu a dostupnost naleznete na webu.

Novinka: Kvalitní hadice plnícího vzduchu STARLINE
Nabídka značky STARLINE se od března rozšiřuje o hadice plnícího vzduchu. Kontinuálně budou přibývat i nové aplikace. Nabídka tohoto sortimentu v aftermarketu byla poměrně omezená a umožňovala pouze nákup originálního dílu. Auto Kelly nyní může nabídnout kvalitativně totožné produkty, avšak za podstatně nižší ceny. Kompletní nabídka hadic STARLINE zahrnuje cca 400 položek a pokrývá naprostou většinu všech běžně poptávaných hadic.

Vzduchové hadice k intercoolerům dnes nalezneme u velké části nově vyráběných vozidel. Díky trendu poslední doby – downsizingu – se setkáváme stále častěji s přeplňovanými motory i u benzinových motorů. U naftových se motory bez turba již prakticky nenabízí. Díky turbodmychadlu jsou vzduchové hadice vystavovány velkému namáhání a dochází k jejich častému opotřebení.

Všechny běžně poptávané typy jsou pro vás okamžitě dostupné ve všech pobočkách a v e-shopu na www.autokelly.cz.

Kvalita je samozřejmostí
Kvalitu tlakových vzduchových hadic není radno podceňovat. Hadice musí plnit požadovanou funkci ve velmi náročných provozních podmínkách od ledového vzduchu (v závislosti na okolním mrazu), až po téměř 230°C. Při těchto podmínkách jsou vystavovány tlaku okolo 3 bar. Prasklá hadice turbodmychadla dokáže znehybnit vozidlo a vzhledem k velmi vysokému tlaku je její oprava velmi problematická. Všechny hadice prochází přísnými výstupnými testy, jsou testovány na tlak až 6 bar a splňují normy ISO 9001:2008.

Hadice STARLINE jsou vyráběny výlučně v renomovaném evropském závodě dodávajícím z 50% do prvovýroby a z 50% na aftermarket. Na výrobu hadic jsou po žity totožné materiály jako u hadic určených do prvovýroby – dle použití a teplotní námahy jsou pro výrobu hadic použity následující materiály:
CR → do 135°C
VAMAC (AEM), CPE → 150°C
CSM → do 165°C
VMQ (SILICON) → do 180 – 200°C
FVMQ (FLUORO SILICONE) → do 230°C

Všechny hadice jsou vyztuženy kevlarovými /aramidovými vlákny, které zvyšují odolnost proti nárůstu plnícího tlaku. Veškeré použité materiály jsou odolné vůči okolním vlivům motorového prostoru jako jsou ozon, olej, voda, horko. Koncovky hadic u všech typů jsou zcela identické s koncovkami hadic prodávanými v provovýrobě.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Anonym, 15. března 2013, 11:32 0 0

No to se máme na co těšit až nám ty šmejdy lidi začnou tahat do servisů a budou je chtít montovat...

Odpověď

zonzo, 27. února 2017, 19:25 0 0

Kompletní nabídka hadic STARLINE
kolok stojí komplet a kolik stojí jedna hadice

Odpověď