APM: Sezónní nabídka VIP

4. dubna 2013, 19:24

Také v letošním roce nabízí APM Automotive coby dodavatel autodílů a příslušenství osvědčené letní kapaliny do ostřikovačů skel a další produkty VIP pro péči o auto.

Základ nabídky tvoří žlutá kapalina do ostřikovačů v různých baleních od litrové lahve až po tisícilitrový kontejner. Tato mycí směs odstraňuje všechny běžné nečistoty a navíc i chrání ostřikovací systém před korozí. K dispozici je také zelená varianta Rain Off (VIPLx2R) s efektem tekutých stěračů, která umožňuje dobrý výhled z vozu za deště i bez použití stěračů. Voda se totiž seskupuje do větších kapek, které jsou strhávány proudem vzduchu. Vzhledem ke své mrazuvzdornosti do -5°C je tato kapalina vhodná i pro přechodové období (jaro či podzim).

Nabídku ostřikovacích kapalin doplňují také odstraňovač hmyzu s rozprašovačem, autošampony VIP pro šetrné, ale efektivní ruční mytí a VIP Cockpit spray na čištění a ochranu plastových částí interiéru vozu, který má nejen čistící, konzervační a antistatický účinek (snižuje přilnavost nečistot), ale navíc plastům dodává trvalý saténově matný lesk s vůní Pot Pourri. Stejnou vůni má i loňská novinka – VIP osvěžovač vzduchu pro snadné a efektivní osvěžení a pročištění vzduchového ventilačního/klimatizačního systému auta.


Produkty VIP najdete v objednávacím webshopu APM Cat – http://webcat.apm.cz ve stromu Náplně. 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!