Opravné sady FRENKIT u APM

26. května 2013, 20:10

Výrazné rozšíření sortimentu opravných sad hydraulických a spojkových dílů přinesl společnosti APM Automotive, nejnovější přírůstek v portfoliu dodavatelů – španělská značka FRENKIT. Její brzdové pístky a nejrůznější opravné sady jsou už devátou letošní novinkou kdyňského dodavatele autodílů a příslušenství.

FRENKIT je španělská společnost specializující se na výrobu a distribuci brzdových komponentů a opravných sad pro hydraulické brzdy či spojky. Díky dostatečným zásobám svých produktů je firma schopná vyřizovat objednávky během krátké doby (limitováno dopravou ze Španělska) a široký její sortiment je průběžně doplňován o nové aplikace. Všechny produkty jsou vyráběny podle specifikací jakosti ISO 9001/2008.

APM Automotive nabízí kompletní sortiment FRENKIT, tedy cca 430 položek brzdových pístků a více než 2700 opravných sad brzdičů či brzdových válců i válečků a také spojkových válečků. Vše je k dohledání ve webshopu APM Cat – http://webcat.apm.cz, případně v jeho rozšířené off-line verzi APMCat+ (od vydání III/2013).

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!