Speciální diagnostika SuperVAG pro koncernové vozy VW, ŠKODA, AUDI nově v Auto Kelly

5. srpna 2013, 9:44

Auto Kelly nabízí ryze český diagnostický nástroj, jehož cílem je být nenahraditelným pomocníkem pro práci s koncernovými vozy. Tento produkt se uplatní jako hlavní diagnostika do dílen, které se zabývají pouze koncernovými vozy nebo jako doplňková diagnostika k multibrandové diagnostice do dílen, kde se pracuje se všemi značkami aut.

Největší předností tohoto produktu je, že nabízí funkce, jež nelze nalézt u žádných jeho konkurentů na trhu. Například přizpůsobení stavu najetých kilometrů, komfortní funkce – provedení složité operace pomocí jediného kliknutí, možnost vyčtení tajného PIN potřebného pro přizpůsobení funkce řídících jednotek…

Aktualizace na celý rok zdarma
Filozofií SuperVAGu je mít jedno komunikační rozhraní, které bude fungovat se všemi moduly SW, které lze postupně dokupovat a rozšiřovat tak funkčnost celého diagnostického nástroje. Při zakoupení získává zákazník zdarma aktualizace na celý rok. Po uplynutí této lhůty není pro funkčnost diagnostiky nutné povinně zakoupit další aktualizace. Jejich nákup lze ale vřele doporučit.

Instalace bez omezení na jeden počítač
Zařízení komunikuje přes rozhraní USB (v nabídce je i bezdrátový modul, který nabízí navíc i komunikaci přes rozhraní BlueTooth). Instalace není vázaná na jeden PC, uživatel může používat více počítačů bez jakéhokoliv příplatku.

Nápověda v češtině a technická podpora pro zákazníky
Významným bonusem pro všechny uživatele je přítomnost propracované a přehledné nápovědy v českém jazyce. V té jsou obsaženy i podrobné návody „krok za krokem“ – což velice usnadní provedení méně obvyklých operací. Tato nápověda se stále dynamicky vyvíjí, proto je výhodné udržovat svůj SuperVAG stále aktuální. Velmi silnou stránkou SuperVAGu je i telefonická/mailová technická podpora pro zákazníky.     

Ukázka uživatelského prostředí diagnostiky SuperVag:

  

Vyberte si z nabídky Auto Kelly moduly SuperVAG přesně podle vašich potřeb:

SUPERVAG DeTeCtor USB
• Základní diagnostika motoru a dalších řídicích jednotek.
• U celého rozsahu podporovaných modelů diagnostika emisního systému, u vybraných modelů navíc čtení dalších řídicích jednotek (přístrojový panel, ABS, BSI …).

SUPERVAG COMFORT VW
• Nástroj COMFORT VW je určen pro profesionální použití v servisech.
• Obsahuje veškeré funkce pro diagnostiku koncernových vozidel.
• Velmi přehledné uživatelské rozhraní.
• Velké množství nadstandardních funkcí (např. kódování/dlouhé kódování, změna kódu motoru, přizpůsobení řídicích jednotek).
• Komfortní funkce (složitější procedura jedním kliknutím) – dostupné např. pro: vypnutí/zapnutí funkce denního svícení, aktivaci tempomatu, reset servisních intervalů, přizpůsobení servisních intervalů, kódování řídicích jednotek, učení klíčů a mnoho dalších.
• K dispozici ve verzi s komunikačním rozhraním USB a také Bluetooth.
 
SUPERVAG TOOLBOX VW
Nástroj pro provádění pokročilých operací s řídícími jednotkami pomocí jednotlivých modulů:
• VIN-R: nástroj pro čtení tajného čísla (PIN) a přizpůsobení řídicí   jednotky
• AIRBAG: nástroj umožňující reaktivaci airbagové jednotky
• SPEED:  nástroj pro přizpůsobení hodnoty čítače kilometrů a čtení/zápis sériové paměti EEPROM    

SUPERVAG KEY
• Modul pro učení klíčů a dálkových ovládání u vozidel Volkswagen, Audi, Škoda a Seat.
• Komplexní řešení pro práci s klíči, jenž obsahuje množství nadstandardních funkcí (např. zjištění tajného čísla PIN, čtení kryptovaných panelů Audi VDO, čtení tajného čísla imobilizéru Škoda Octavia II a dalších).

SUPERVAG FLASH
• Nástroj pro provádění chipování (zvyšování výkonu motoru oproti sériovému provedení).
• Možnost zakoupení vylepšených map pro jednotky (objednací kód: DG SGMAPA). Možnost úpravy map „na klíč“.

Pokud vás tento diagnostický nástroj zaujal a chcete vědět víc, neváhejte kontaktovat nejbližší pobočku Auto Kelly či obchodního zástupce firmy. Předvedení SuperVAGu přímo u vás na dílně. Případné dotazy můžete zasílat na email diagnostika@autokelly.cz.

Kompletní nabídka SUPERVAG v Auto Kelly:

Více na autokelly.cz

Související články

Nově u Auto Kelly: Startéry a alternátory Valeo
Nově u Auto Kelly: Startéry a alternátory Valeo

Nově u Auto Kelly: Startéry a alternátory Valeo Specialista nejen pro elektrické systémy Historie Valeo v oblasti elektrických systémů se píše od roku 1923. Postupně k tomu přibývá v 70. letech minulého století výroba osvětlení vozidel. V roce 1984 kupuje Valeo firmu Ducellier a dostává se tak k výrobě startérů a alternátorů, které začíná dodávat […]

SuperVAG diagnostic tools SVG 2014.1 zveřejněna
SuperVAG diagnostic tools SVG 2014.1 zveřejněna

Firma HR Carsoft zveřejnila novou verzi diagnostického programu SuperVAG diagnostic tools 2014.1. Více informací a nové verze ke stažení jsou na supervag.com.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!