Novinka u Auto Kelly: Přídavné světlomety HELLA do extrémních podmínek i do džungle velkoměsta

12. srpna 2013, 18:09

Je jedno, co vás žene kupředu – vášeň, touha po dobrodružství nebo zájem prozkoumat nepoznané. Ten, kdo se pohybuje mimo obvyklé cesty, musí být na extrémní situace vždy dobře připraven. Prach, nečistoty, extrémní vlhkost nebo bahno nesmí omezit funkčnost nebo vést dokonce k selhání světlometů. Nyní máte výjimečnou příležitost si vybrat v nabídce Auto Kelly přídavné světlomety HELLA, které byly vyvinuty v rámci sérií Luminator, Rallye, Jumbo a Comet FF jako takřka nezničitelné produkty, určeny nejen do extrémních off-roadových podmínek, ale také do džungle velkoměsta.

LUMINATOR – Síla ve své nejsilnější formě
Kvalita „Made in Germany“, Luminator se používá po celém světě v nejtěžších podmínkách vždy, když je zapotřebí co nejlepší osvětlení, nejvyšší stabilita a odolnost. Luminator je celokovový světlomet, jeho pouzdro, držák, rámeček skla i reflektor jsou kovové. Speciální reflektory High-Boost poskytují maximální světelný výkon. Luminator poskytuje ucelenou řadu světlometů s nejrůznějšími světlenými technologiemi – LED, Xenon i klasická žárovka. Bez ohledu na to, jaký typ si zvolíte, Luminator vás bude provázet cestou i necestou, ať se stane cokoliv. 
    
RALLYE – Zvládne každou trasu s lehkostí
Světlomety Rallye se liší od série Luminátor především materiálem pouzdra. Místo na kov vsadil světlomet Rallye na plast, který vykazuje maximální kvalitu a vynikající vlastnosti materiálu. Díky plastovému pouzdru je světlomet mnohonásobně lehčí, nepodléhá korozi a je bezúdržbový. Řada Rallye perfektně řeší problémy nejrůznějších vozidel a montážních situací – se stejnou technologií, ale různými velikostmi – vybere si každý.                                                                 
    
JUMBO – viditelný na první pohled
Řada Jumbo je nápadná obdélníkovým, lehce zakulaceným tvarem. Tento tvar světlometu se dá ideálně začlenit do přední části vozidla, i tam, nebo právě tam, kde by montáž velkého kulatého světlometu mohla narušovat chlazení motoru. Světlomet je vhodný pro montáž nastojato nebo závěsně. Způsob montáže působivě zdůrazní individuální styl vozidla. Pouzdro je vyrobeno z robustního plastu, High-Boost reflektory speciálně vyvinuté pro obdélníkové tvary, poskytují maximální svítivost.
    
COMET FF – silný výkon, nový design
Užijte si terén i město! Nové přídavné světlomety COMET FF jsou optimálním řešením pro všechny, kdo kladou důraz na vynikající viditelnost, ale také na výjimečný design. Ať už jde o nasazení v off-road podmínkách nebo v džungli velkoměsta, nové modely COMET FF jsou správnou volbou v každém prostředí a v každou denní či noční dobu. Prostřednictvím osvědčené halogenové techniky nabízí reflektory vynikající světelný výkon. Vysoce kvalitní zpracování komponentů ze skla a umělé hmoty zaručuje dlouhou životnost. Čiré krycí sklo se postará o tu nejlepší viditelnost za každých povětrnostních podmínek. Nová generace přídavných světlometů COMET FF byla vyvinuta pro řidiče, kteří preferují individuální styl vlastního vozu. Vzhledem k malým rozměrům se dají nové světlomety COMET FF 450, FF 500 a FF 550 bez problémů namontovat na téměř každý vůz.

Vyzkoušejte si osvětlení s přídavnými světlomety na www.hella.com/eliver.

Kompletní sortiment HELLA můžete za nejvýhodnější ceny objednávat v Auto Kelly. Navíc si můžete být jisti rychlou dodávkou dílů.

Výběr z  nových položek přídavných světlometů v Auto Kelly:

Světlomety můžete pohodlně vybírat v sekci Univerzální díly → světlomety → Přídavné dálkové světlomety.

Více informací na autokelly.cz.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!