Auto Kelly: Stovky nových dílů pro asijská vozidla

9. června 2014, 17:10

Po letošním doplnění nabídky o díly Blue Print Auto Kelly rozšiřuje sortiment na vozy vyráběné v Asii o stovky položek v oblasti tlumičů, homokinetických kloubů, ABS senzorů a také ochranných sad tlumičů od značky Nipparts a Blue Print.

Tlumiče
Sortiment tlumičů pro asijské vozy nabízí velmi široké portfolio produktů na nejběžnější vozy nejenom korejské výroby.

Novinky v sortimentu tlumičů:

…a dalších více než 360 nových položek na www.autokelly.cz

Homokinetické klouby
Tato sekce nabízí široké portfolio kloubů z vysoce kvalitní oceli s dlouhou životnosti v OE kvalitě a za velmi příznivé ceny. Precizní výroba se opírá o špičkové technologie a 30 let zkušeností v oblasti homokinetických kloubů.

Novinky v sortimentu homokinetických kloubů:

…a dalších 120 nových položek na www.autokelly.cz

ABS senzory
ABS senzory jsou v EU povinné na každém novém voze vyrobeném od roku 2003. Zvyšuji bezpečnost a výkon asijských automobilů. Současnou i budoucí poptávku dodavatel zajišťuje dlouhodobým průzkumem trhu.

Novinky v sortimentu ABS senzorů:

…a dalších 147 nových položek na www.autokelly.cz

Ochranné sady tlumičů
Ochranné sady tlumičů v OE kvalitě významně prodlužují jejich životnost a zvyšují stabilitu a bezpečnost jízdy. Díky přesným rozměrům je instalace sad jednoduchá a rychlá.

Novinky v sortimentu ochranných sad tlumičů:

…a dalších 104 nových položek na www.autokelly.cz

Související články

Prodej propan-butanových láhví na vybraných pobočkách Auto Kelly
Prodej propan-butanových láhví na vybraných pobočkách Auto Kelly

Ve spolupráci se společností Kralupol firma Auto Kelly v květnu uvedla nabídky propan-butanové lahve o hmotnosti 2 kg, 5 kg a 10 kg. Prodej probíhá ve speciálním režimu jen na některých pobočkách, čili objednávka na www.autokelly.cz není možná. Autorizované prodejní místa jsou na webu Auto Kelly označeny symbolem plamínku. Na těchto místech je zajištěna výměna […]

Magazín INFO AUTO KELLY 2/2014
Magazín INFO AUTO KELLY 2/2014

Firma Auto Kelly pro vás připravila další číslo magazínu plného novinek, zajímavostí a technických informací z Auto Kelly. NOVINKY A ZAJÍMAVOSTI Z AUTO KELLY 28 Šumperk a Mělník v novém + nová prodejna v Hranicích 63 Aktuální přehled školení PRODUKTOVÉ INFORMACE A NOVINKY 06 STOVKY nových dílů pro asijská vozidla 07 Filtry STARLINE: Kvalitní a […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!