Elit uvádí: Průmyslové utěrky XT Towels

23. června 2014, 17:18

Společnost ELIT připravila pro své zákazníky další tři produkty v privátní značce XT. Tentokrát jsou jimi průmyslové papírové utěrky doplněné o praktický plastový držák na zeď.

V prvním případě se jedná o modrou průmyslovou utěrku v roli o návinu 290 metrů a úctyhodném počtu 1.200 útržků. Utěrka je vyrobena z recyklovaného papíru a vyniká zejména vysokou absorpcí a také skvělým poměrem množství útržků / cena.

V druhém případě se jedná o dvojbalení bílých průmyslových utěrek ze 100% celulózy s návinem každé role 250 metrů a 1.000 útržky. Tyto utěrky zaručují velmi dobrou savost a jsou zvláště vhodné na citlivé materiály – nezanechávají chloupky. I na toto dvojbalení dodávané v prachotěsné fólii je nastavena lákavá zaváděcí cena.

Jako doplněk nabízí ELIT plastový držák na zeď, krterý usnadní každodenní používání těchto utěrek. Držák se dodává včetně montážního materiálu.

Všechny nové výrobky je možné objednat přes katalog eCat www.ecat.elit.cz , na kterékoliv pobočce ELIT nebo u prodejního poradce.

 

Související články

Elit: Nové stroje značky XT pro pneuservisy
Elit: Nové stroje značky XT pro pneuservisy

Dvě vyvažovačky a dvě montovačky pneumatik přibyly do pneuservisního sortimentu v Elitu. Nové stroje patří cenově do tzv. ekonomické řady, vynikají jednoduchostí a spolehlivostí. XT Balancer M Vyvažovačka umožňuje statické i dynamické vyvažování včetně speciálních programů pro různé tvary ALU disků. Při použití adaptéru pro uchycení kol, je možné vyvažovat i kola motocyklů. Pro snadnou […]

ELIT uvádí: Profesionální autochemie CARAMBA
ELIT uvádí: Profesionální autochemie CARAMBA

Společnost ELIT uvádí na trh novou řadu moderní a profesionální autochemie renomovaného německého výrobce CARAMBA. Profesionální řada výrobků Caramba, kterou ELIT nově nabídne svým zákazníkům, přináší širokou škálu chemických produktů pro čištění, péči a údržbu v automobilovém a motocyklovém průmyslu pro profesionály: multifunkční produkty, oleje a maziva, antikorozní produkty, technické čističe, provozní a speciální čističe, […]

Repasovaná turbodmychadla ELIT – výrazné rozšíření nabídky
Repasovaná turbodmychadla ELIT – výrazné rozšíření nabídky

Od července pro vás ELIT připravil výrazné rozšíření sortimentu repasovaných turbodmychadel ELIT. Tyto turbodmychadla bude nadále nabízet formou exchange systému (systému zálohového starého dílu) díky němuž vám nabídne mnohem lepší dostupnost repasovaných turbodmychadel. Další nespornou výhodou je, že díky nepřipočtení starého dílu do konečné ceny turbodmychadla (v případě vrácení starého dílu) bude nabídka ELIT cenově […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!