ASFIN: Novinky v sortimentu od společnosti MEYLE

9. října 2014, 8:21

V nabídce ASFIN najdete od této firmy: díly podvozku, ložiska, tlumiče pérování a jejich příslušenství, vodní pumpy, elektro součástky atd.. pro většinu evropských a asijských automobilů.

Náhradní díly MEYLE jsou velmi oblíbené pro svoji osvědčenou kvalitu a příznivou cenu. MEYLE navíc produkuje náhradní díly v řadě „HEAVY DUTY“, tyto díly jsou proti běžným, nebo originálním výrobkům zesílené a mají delší životnost.

Německá firma působící na trhu s autodíly více jak 30 let.

Související články

Autodíly ASFIN na Autoshow 2014
Autodíly ASFIN na Autoshow 2014

Ve dnech 26 až 28.září 2014 mohli návštěvníci výstavy automobilů Autoshow Praha, navštívit výstavní stánek AS FIN. Pro návštěvníky byl připravený bohatý program, včetně testovacích jízd pro veřejnost a svezení v závodních vozech. foto: ASFIN

AS FIN: Novinky v sortimentu od KM Germany
AS FIN: Novinky v sortimentu od KM Germany

Firma ASFIN rozšířila sortiment o značku KM Germany. Německá firma založená v roce 1988 je dodavatelem spojkových komponentů (spojkové sady, spojkové lamely, přítlačné talíře a spojková ložiska) pro aftermarket s působností ve více jak 100 zemí. Německá kvalita za výbornou cenu. V nabídce jsou také spojkové sady s pevným setrvačníkem. Nabídka spojkových komponentů KM Germany […]

ASFIN: Novinky v sortimentu od CIFAM
ASFIN: Novinky v sortimentu od CIFAM

Firma ASFIN rozšířila sortiment o značku CIFAM. Společnost CIFAM je italský výrobce s více jak třicetiletou zkušeností. Výrobky CIFAM jsou vyráběny dle standardů daných pro dodávky OE. Z produktů naleznete v nabídce ASFIN homokinetické klouby, poloosy, brzdovou a spojkovou hydrauliku. Velmi výhodná cena za vysokou kvalitu.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!