AS FIN: Novinky v sortimentu od KM Germany

22. října 2014, 16:04

Firma ASFIN rozšířila sortiment o značku KM Germany.

Německá firma založená v roce 1988 je dodavatelem spojkových komponentů (spojkové sady, spojkové lamely, přítlačné talíře a spojková ložiska) pro aftermarket s působností ve více jak 100 zemí. Německá kvalita za výbornou cenu.

V nabídce jsou také spojkové sady s pevným setrvačníkem. Nabídka spojkových komponentů KM Germany pokrývá většinu evropských vozů.

Související články

ASFIN: Novinky v sortimentu od společnosti MEYLE
ASFIN: Novinky v sortimentu od společnosti MEYLE

V nabídce ASFIN najdete od této firmy: díly podvozku, ložiska, tlumiče pérování a jejich příslušenství, vodní pumpy, elektro součástky atd.. pro většinu evropských a asijských automobilů. Náhradní díly MEYLE jsou velmi oblíbené pro svoji osvědčenou kvalitu a příznivou cenu. MEYLE navíc produkuje náhradní díly v řadě „HEAVY DUTY“, tyto díly jsou proti běžným, nebo originálním […]

ASFIN: Novinky v sortimentu od CIFAM
ASFIN: Novinky v sortimentu od CIFAM

Firma ASFIN rozšířila sortiment o značku CIFAM. Společnost CIFAM je italský výrobce s více jak třicetiletou zkušeností. Výrobky CIFAM jsou vyráběny dle standardů daných pro dodávky OE. Z produktů naleznete v nabídce ASFIN homokinetické klouby, poloosy, brzdovou a spojkovou hydrauliku. Velmi výhodná cena za vysokou kvalitu.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!