Autoelektrika DENSO nově u Auto Kelly

13. října 2014, 15:23

Vynikajícími součástkami a systémy firmy DENSO, které plní funkci originálních zařízení, je vybaveno devět z deseti vozidel na silnici. DENSO tak patří k předním světovým firmám vyvíjejícím vyspělé automobilové technologie a také k nejuznávanějším, nejrychleji rostoucím značkám na evropském trhu s náhradními díly.

Díly řízení motoru (snímače teploty výfukových plynů, váhy vzduchu, EGR-ventily), palivová čerpadla
Díly řízení motoru zaznamenaly v posledních několika letech rychlý růst. Program Systémy řízení motoru firmy DENSO vyniká jako skvělý příklad inovačních technologií, které vyvíjí firma DENSO spolu s předními výrobci vozidel. Společnost DENSO například vyvinula první tyčovou zapalovací cívku s využitím cylindrické zapalovací cívky, jež generuje vysoké napětí pro zapalovací svíčku.

Firma DENSO jako první na světě přišla se zásuvným měřičem průtoku vzduchu, který se zasouvá do stěny přívodního potrubí, čímž dochází ke snížení hmotnosti a velikostí a zároveň je tím usnadněna instalace.

Hlavní výrobky a technologie:
• 29 katalogových čísel snímačů průtoku vzduchu, která pokrývají 161 katalogových čísel originálních dílů, 1.009 aplikaci ve vozidlech a celkový počet 18 milionů vozidel.
• 18 katalogových čísel zapalovacích cívek, která pokrývají 47 katalogových čísel originálních dílů, 234 aplikací ve vozidlech a více než osm milionů vozidel
• 6 katalogových čísel ventilů EGR, která pokrývají 51 aplikací ve vozidlech a více než dva miliony vozidel.
• 9 katalogových čísel palivových čerpadel, která pokrývají 231 aplikací ve vozidlech a více než 8,5 milionů vozidel.
• 11 katalogových čísel snímačů pro měření teploty výfukových plynů, která pokrývají 46 katalogových čísel originálních dílů, 211 aplikací ve vozidlech a více než čtyři milióny vozidel.

Lambda sondy

Firma DENSO začala vyrábět lambda sondy v roce 1977 a stala se jedním z jejich předních výrobců na světě. Několik set milionů lambda sond DENSO měří směs vzduchu a paliva v automobilech na celém světě. Stejně jako naše originální lambda sondy jsou i naše náhradní sondy precizně vyprojektované, vyráběné podle nejpřísnějších norem.

Poptávka po lambda sondách, které udržují a sledují optimální směs paliva a vzduchu vlivem celoevropské legislativy vzrostla. Většina moderních benzínových automobilů je už dnes vybavena dvěma lambda sondami v prvovýrobě a tento počet do roku 2015 ještě naroste – jde o evropský trh s celkovým počtem více než 350 milionů. Lambda sondy se v současné době montují také do naftových vozidel.

Hlavní výrobky a technologie:
• 300 katalogových čísel a 1.989 originálních dílů pokrývajících více než 5.000 aplikaci vozidel, které pokrývají více než 64% evropského vozového parku (a tento podíl nadále roste) a na německém a britském trhu se blíží 70% pokrytí
• Laserové svařování a kontrola kvality zajišťuji 100% dodržení specifikaci.
• Firma DENSO jako první zavedla do svých lambda sond kvantitativní měření, a zajistila tak, aby sondy zaznamenaly, zda je směs paliva a vzduchu chudší nebo bohatší a o jaké hodnoty.
• 860 originálních dílů, z nichž 286 vyrábí pouze DENSO a nenabízejí je žádné jiné větší firmy.

Uvedené elektrické díly jsou určeny zejména pro japonské vozy (značky Toyota, Mazda, Suzuki, Mitsubishi, Honda, Nissan), pro korejské vozy (Kia, Hyundai), ale i pro evropské vozy (BMW, Mercedes Benz, Peugeot, Citroen, Opel, Chevrolet).

Příklady sortimentu autoelektriky DENSO:

Více na autokelly.cz

Související články

Magazín INFO AUTO KELLY 3/2014
Magazín INFO AUTO KELLY 3/2014

Firma Auto Kelly pro vás připravila další číslo magazínu plného novinek, zajímavostí a technických informací z Auto Kelly. NOVINKY A ZAJÍMAVOSTI Z AUTO KELLY 06 Kompletní portfolio OE dílů Škoda, VW, Audi a Seat 16 Multifunkční tréninkové centrum Auto Kelly 34 Přehled školení 68 Podzimní novinky garážového vybavení PRODUKTOVÉ INFORMACE A NOVINKY 08 Autoelektrika DENSO […]

Auto Kelly: Kompletní portfolio OE dílů Škoda, VW, Audi a Seat
Auto Kelly: Kompletní portfolio OE dílů Škoda, VW, Audi a Seat

Auto Kelly Vám nově nabízí kompletní portfolio originálních dílů pro vozy Škoda, Volkswagen, Audi a Seat. Originální díly Škoda jsou dostupné již do 24 hodin a to bez jakéhokoliv expresního příplatku. Díly VW, Audi a Seat jsou pak dostupné do 48 hodin. Grafický katalog Originální díly snadno vyhledáte v grafickém katalogu a přesně identifikujete podle […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!