Automatické naskladňování zboží z APM do systému ´CARIS – AutoServis´

24. října 2014, 15:54

Komplexní software CARIS ve verzi AutoServis od společnosti Teas Zlín přináší mnoha servisům a autodílnám zvýšený komfort vnitřní administrativy a celkově maximální efektivitu všech činností spojených s opravami vozidel. APM Automotive ve spolupráci se zlínským dodavatelem softwaru nyní svým zákazníkům, kteří mají CARIS nainstalován, ZDARMA nabízí rozšiřující soubor na automatické naskladňování autodílů (= implantování dodacích listů od APM) do tohoto systému.

Doinstalováním doplňkového souboru mohou opravny používající CARIS získat propojení svého softwaru s e-shopem APMCat, což přinese zjednodušení, ulehčení a zrychlení pohybu náhradních dílů v servisu a 90% úsporu času nutného pro naskladnění zboží. I malý nezávislý servis se tak může připojit do elitní skupiny opraven využívajících perspektivní a stále sofistikovanější počítačové systémy. Používaným vybavením se zároveň přiblíží úrovni značkových dealerských servisů, čímž ještě více zlepší své „image“ dobré neznačkové autoopravny.

Instalaci doplňkového souboru do počítače se systémem CARIS lze realizovat buď přes hotline společnosti Teas a nebo prostřednictvím obchodních zástupců APM Automotive. Během pár minut doplní do softwaru potřebné soubory a přihlašovací údaje a servis může novou funkcionalitu začít využívat.

Související články

APM: Nový katalog příslušenství TPMS
APM: Nový katalog příslušenství TPMS

V návaznosti na nařízení EU, že všechny nové vozy musejí být vybaveny systémy na kontrolu tlaku v pneumatikách (platné od listopadu 2014), se také APM Automotive připravuje na očekávanou zvýšenou poptávku po příslušenství a vybavení na servis těchto systémů (TPMS). Byl proto vytvořen osmistránkový katalog s ucelenou nabídkou těchto produktů jako jsou senzory, diagnostika či […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!