Ekonomická volba TROST – cena je až na prvním místě …

1. prosince 2014, 11:33

TROST nabízí zákazníkům v každé sortimentní skupině na výběr z několika značek. Autoservis tak může majitelům vozů poskytnout vždy přesně tu cenovou úroveň dílů, která odpovídá jejich představám a stáří vozu.

Jiný díl požaduje do svého rok starého BMW řidič, pro kterého je řízení koníčkem. Něco jiného naopak chce žena, která od své osm let staré Octávky čeká pouze to, že ji každý den spolehlivě odveze s dětmi do školy a pak do práce a jednou měsíčně ke kadeřníkovi. Řízení je pro ní pouze každodenní činností, podobně jako ranní čištění zubů. Každý řidič, majitel vozu je jiný a rozhoduje se podle něčeho jiného. Jedno mají však společné, všichni očekávají díl, který bude mít úroveň a bude v autě spolehlivě fungovat.

Jeden řidič hledá pro svého dvoustopého miláčka špičkový značkový produkt za rozumnou cenu. Jiný naopak potřebuje co nejvýhodněji koupit díl, který bude „držet“ a může se na něj spolehnout. Považuje značku pouze za jakýsi bonus navíc, který mu nepřináší užitek. Oba mají pravdu a každý řidič má právo dostat přesně to, co chce a co uspokojí jeho očekávání.

Startovní řadou nabídky v sortimentu společnosti TROST jsou díly repstar, oleje masteroil a chemie mastercare. Tyto produkty jsou přesně tou možností, kterou může autoservis nabídnout řidiči, který kouká v dobrém slova smyslu na korunu (protože kadeřník je důležitější).

A tuto ekonomickou volbu může autoservis dát řidiči s jistotou, že díl bude fungovat, zákazník bude spokojen a vrátí se. Bez obav, že budou neustále řešit reklamace, ztratí čas a vzájemnou důvěru. Za kvalitu ručí společnost TROST, která má s prodejem dílů zkušenosti 110 let.

Související články

WM Group kupuje TROST SE a stává se lídrem evropského trhu
WM Group kupuje TROST SE a stává se lídrem evropského trhu

Skupina vlastníků WM Group, řízená dlouholetým lídrem korporace Hans-Heinerem Müllerem, včera uzavřela s akcionáři společnosti TROST SE, zakládající skupinou TROST a Nadací Joachima Herze smlouvu o koupi akcií TROST Group. WM Group se sídlem v Osnabrücku odkoupí veškeré akcie společnosti se sídlem ve Stuttgartu na základě fúze společností TROST a KSM z roku 2009. Transakce […]

TROST Aktuality 12/14
TROST Aktuality 12/14

Ekonomická volba TROST. Cena je až na prvním místě; repstar – Brzdová kapalina DOT4 Ultra High Performance; Termostaty Gates. Mini magazín ke stažení na www.trost.com nebo ZDE.

Trost: nové produkty Cyclo
Trost: nové produkty Cyclo

Firma Trost naskladnila novou zásilku produktů Cyclo. Z široké nabídky cenově výhodných výrobků americké produkce vybíráme např.:   CY91 – Olejové aditivum – koncentrát, 443 ml CY19 – Výplach motoru, 443 ml CY260 – Přísada do nafty 6XT, 350 ml CY111 – Čisticí prostředek na brzdy – sprej, 425 g  

Trost: Rámcová smlouva s ARVAL CZ
Trost: Rámcová smlouva s ARVAL CZ

Dle nové rámcové smlouvy s leasingovou společností ARVAL CZ s.r.o. mohou do servisních sítí firmy Trost jezdit kvůli opravám a údržba všechna vozidla v operativním leasingu této společnosti. Firma Trost tak nově rozšiřuje spolupráci, která doposud zahrnovala pouze vozy v pronájmu společnosti RWE. Více na cz.trost.com.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!