DIVINOL S E-KOLOBĚŽKOU, aneb Kdo maže, ten jede

4. listopadu 2019, 20:34

Společnost APM Automotive ve spolupráci s firmou Zeller+Gmelin, výrobcem maziv značky DIVINOL, připravila předvánoční akční set, ve kterém 200l sud motorového oleje DIVINOL SYNTHOLIGHT DPF 5W/30 doplňuje praktická elektrická koloběžka s nosností 120 kg v hodnotě bezmála šestnáct tisíc korun.

DIVINOL SYNTHOLIGHT DPF 5W/30 (DI-49520/200) je vysoce výkonný motorový olej pro maximální intervaly výměny, navržený speciálně pro vozy se systémy pro likvidaci škodlivin (Low-SAPS) k dodržení nejpřísnějších emisních limitů. Díky svým specifikacím (ACEA C3; API SN) nabízí široké spektrum použití, mimo jiné pro modely značky VW Group, Mercedes-Benz či BMW.

Elektrické skútry XAVer jsou šetrné k životnímu prostředí, tiché a hospodárné. Je to řešení pro všechny, kteří se starají o životní prostředí, ale nechtějí se vzdát vysokého a bezpečného jízdního komfortu. XAVer-3500 dobře zvládne i delší vzdálenosti na čerstvém vzduchu, a proto se může stál spolehlivým každodenním společníkem pro cesty do práce i za zábavou. Odolná skládací konstrukce z lehkého leteckého hliníku má nosnost až 120 kg a může být doplněna sklopnou odpruženou sedačkou, takže se skvěle hodí nejen do městské džungle.

Ovládání je velice jednoduché a intuitivní, když komfort zajišťují 10“ pneumatiky i rychloměr s počítadlem kilometrů a indikátor nabíjení. Pro bezpečnost jízdy je koloběžka vybavena párem mechanických kotoučových brzd a dostatečným osvětlením (včetně brzdového světla). Lithiová baterie 36 V s kapacitou 10,4 Ah společně s motorem o výkonu 350 W poskytují e-scooteru max. rychlost 25 km/h a dojezd 35-40 km, přičemž doba nabíjení je pouhé čtyři hodiny (nabíječka AC 100-240 V; 2 A).

Speciální akční set za výjimečnou cenu 32.900,- Kč (bez DPH) bude k dispozici do konce listopadu (nebo do vyprodání zásob), přičemž koloběžka bude doručována samostatně, přesněji osobně obchodním zástupcem APM Automotive, u kterého by zájemci měli set také objednávat.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!